Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování ozimé zeleniny, 6.1.2024
Připadne mi, že se tu dostatečně neoděluje stav jaký mráz zelenina snese aby přežila a při jakém chladu prosperuje a dá nějaký výnos. Osobně nemám se zimním pěstováním ani velké ani dobré zkušenosti. Zkoušel jsem občas zimní salát ve skleníku, ten... celý příspěvek >
Madame Verté, 1.1.2024
Já se na sítích řídím heslem "čti a věř sám sobě". Ve svém věku už skutečně nemám potřebu někomu věšet bulíky. Kdyby bylo nějaké příště, mohl bych to vyfotit. Ale je to vzdálená budoucnost a základní překážka je, že na to asi oba zapomenem. Teď už... celý příspěvek >
Roubovací nůž, 1.1.2024
Ano, to se vám to kecá, když jste ukrytý v anonymitě. Především vaše tvář, potažmo huba, nebo ještě lépe tlama nikoho nezajímá. Ani vaše výhružky dáním přes onu tlamu. To je ta demokratická diskuse asi. Zajímalo by mě, jak chcete zakázat roubování... celý příspěvek >
Madame Verté, 1.1.2024
U nás to je s MV tak, že na sousedově poměrně starém a zcela neudržovaném stromě každý rok mráz nemráz uzraje snad metrák hrušek. Oni seberou dva košíčky a zbytek je daný na pospas nám a ptákům. Vezmem co můžem, uděláme křížaly a u zbytku čekáme co... celý příspěvek >
Roubovací nůž, 30.12.2023
Uhlíková má opoti nerezi větší řezivost. Když se dobře naostří, je skvělá.
Degustace vlastních nebo kupovaných plodů jádrovin, 29.12.2023
Poslední Nelu jsme zblajzli včera, byla skvělá. Ty M. Verté postupně zrajou a jsou jak jinak, vynikající. Je to z na prstech jedné ruky počítaný rok, kdy u nás dozrály.
Degustace vlastních nebo kupovaných plodů jádrovin, 23.12.2023
To se ví o převážné většiné těch nových odrůd z HM. Jsou to LSL jabka, krásná, lesklá, umělohmotná, bezchuťová. Křidýlko nebo stehýnko. Když kousnu do Starkrimsonu v optimální zralosti, je to nebe v hubě.
Kadeřavost broskvoně 2024, 23.12.2023
Pokud to osud nezmění, postříkám co nejdřív Sulkou a pak se uvidí, asi ještě jednou a nakonec Kuprikolem.
Kadeřavost broskvoně 2024, 22.12.2023
Dík za radu. Oceňuju to zdůvodnění a metodiku. K tomu hnojení byst možná mohl použít i síran amonný, podle zkušeností PzP. I když v tomto kuře poučuje slepici.
Kadeřavost broskvoně 2024, 22.12.2023
Ano, tak mi to připadá. Pokud jde o PB, mám teorii, že její oslabení má "na svědomí" precizní technologie ošetřování u zemědělců, kteří pokud nechtějí přijít na buben, musí doržet postup a mají dostupné účinné přípravky. Já vždy když jedu autem,... celý příspěvek >
Počasí, 21.12.2023
Já jsem se taky před lety při stavbě skleníku naivně těšil, jak si udělám sadbu všeho a vyseju si odrůdy, které chci. Jenže poznání bylo jiné, ono to moc nejde, celer jsem prakticky celou dobu měl doma a přestávalo mě to bavit. Sadba se dá udělat... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně 2024, 21.12.2023
Tak jsem z toho trochu yelen. Jeden radí síru pouze do nového roku, druhý do nalévajících se pupenů. Rád bych zvěděl pravdu, protože kadeřavost mi broskovoně každoročně decimuje přes snahu to nějak omezit.
Počasí, 21.12.2023
Vytahovánímse bych to nenazval, ale když myslíte... Spíš je to důkaz, že se s celerem nemusí nutně bláznit v lednu. Ještě bych uvítal jaký byl postup, přepichování a tak.
Počasí, 19.12.2023
El niňo je jako paní Colombová, všichni o něm mluví a málokdo = nikdo neví, o co se jedná. A už vůbec nikdo neví, co nám to přinese. Shodnem se asi na tom, že zima s nepříliš tuhými mrazy je pro naše zahrádky příznivá. Dobré je, když moc nekolísá... celý příspěvek >
Degustace vlastních nebo kupovaných plodů jádrovin, 18.12.2023
Dneska jsem letmo ochutnal sousedovu (mám samosběr) Madame Verté. A vypaddá to, že letos u nás dozraje. 
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika