|
Příspěvky uživatele - 156.16
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motor Tecumseh, 9.9.2013 Není problém, na klikovce je ozubené kolečko a na něm je tečka a to samé je i na ventilovém kole.Takže je musíte nastavit proti sobě a je to OK.
|  | Křovinořez Honda UMK 435 - zkušenosti, 5.7.2013 Mám ji teď půjčenou od kamaráda a sekal jsem s ní zahradu, kde byla vyšší tráva. Když pominu, že je tam asi skřípnutý lanovod k řízení otáček, takže se občas sekne a zůstane ve vysokých otáčkách a nechce se mu na volnoběh (což přikládám kamarádovi ne... celý příspěvek > |  |
|  | Skladovatelnost česneku Unikát, 20.7.2012 Manželka koupila česnek Unikát. Můžete mi sdělit ze své zkušenosti, jak dlouho se dá skladovat, údajně je určen pro přímý konzum.Děkuji za reakci. |  | Puchýřky na listech révy, 17.5.2009 Použijte OMITE 570 EW. |  | Padli - lze jeste provest postrik?, 9.8.2008 Nejsem odborník, ale z vašeho popisu horoby a zejména fotek, mi vyplývá, že se jedná o padlí. Fungicid Falcon 460 EC je v zahrádkařských potřebách běžně k sehnání. Tedy aspoň unás.
Mnoho štěstí. |  | Padli - lze jeste provest postrik?, 7.8.2008 Proti padlí použijte Falcon 460 EC v dávce 0,04%. Má kurativní efekt. Ochranná lhůta je velmi krátka, pouze 14 dnů. |  | Plíseň, 23.7.2008 Podle poškození na listech to může být peronospora. Podívejte se třeba na www.galati.sk/index.php?page=2008/07/03 |  |
 |
|
|
|