|
Příspěvky uživatele - 118.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výběr AKU křovinořezu STIHL, 21.5.2024 To jsem četl... nic co bych nevěděl nepíšou.
Stačí mi vyžínač, proto se ptám. Kdo má zkušenost, a má doma třeba oboje (oblouk/řídítka).
K nabíječce a baterce vyjádření nepotřebuji :-) |  | Výběr AKU křovinořezu STIHL, 21.5.2024 A k tomu obloukovému nejde připojit popruh? |  |
|  | Výběr AKU křovinořezu STIHL, 21.5.2024 Řídítkový je ale zase těžší, a nemá ten ochranný distanční oblouk dole na žací hlavě... a přišlo mi že se s tím bude hůře otáčet v menším prostoru.
Řídítkový typ máme u benzínového křovinořezu. |  | Výběr AKU křovinořezu STIHL, 21.5.2024 Jaký byste mi doporučili AKU vyžínač na obsekávání okrajů zahrady (plocha zahrady 3000m2) okolo RD, ale jen části pozemku kde se zahradní traktůrek nedostane k okrajům oplocení (jeho celk. délka cca 220m), okolo keřů, apod... Předpokládám, že toto... celý příspěvek > |  |
|
|
|