|
Příspěvky uživatele - 168.163
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kadeřavost rajcat, 14.5.2024 Mně se to stávalo asi před 5ti roky po dvě sezóny také. Nikdo mi žádnou fundovanou odpověď nedal. Mám takový dojem, že jsem si se slamnatým hnojem dovezl i nějaké pesticidy. Je to pouze můj typ. Rajčata sice dozrála, ale bylo jich méně, protože i... celý příspěvek > |  | Borůvkymají málo listů, 14.5.2024 Prosím o radu. Kanadské borůvky pěstuji již několikátým rokem. Dříve se stávalo, že na některé větvi byly pouze plody a žádné listy, ale borůvky to dohnaly listovým na jiné větévce. Byly menší, ale byly. Letos některé keře nasadily samé plody, a... celý příspěvek > |  |
|  | Železitá voda, 15.4.2024 Dobrý den
napoštěl jsem zahradní jezírko z vrtu, kde mám železitou vodu dá se nějak odstranit železitost? A co jaký vliv má tato voda na ryby? Díky |  |
|
|
|