Příspěvky uživatele - 142.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Špatné odvijeni struny křovinořezu, 30.6.2025
Takový problém znám u obyčejných strunových hlav.Vždy sem musel zdělat křoviňák a posunout, naštěstí bez rozdělání, strunu.Ale až sem koupil str.hlavu která se nemusí při návinu rozdělávat tak mám po problému.Sice je to blbost ten návin bez rozdělání... celý příspěvek >
Krovinorez nastartuje a za 3 vteřiny zdechne, 10.5.2025
A co svíčka a zapalování?Taky zrovna mám podobný problém ale investovat do novýho, ikdyž pár stovek, nebudu.Protože stroj je už přes 10let starý, motor má nejlepší dávno za sebou tak koupím rovnou nový motor a nebudu muset do toho dlouho hrabat, a... celý příspěvek >
Jednoruční aku řetězová pilka, 4.2.2025
Tyto pilky jsou dobrý nápad ale jako vždy se šidí a tak je to hračka pro dospělé.Mám značku Worcraft motor je dostatečně silný jen při ostrém řetězu a nové liště.Jak se stupý a lišta opotřebí, srovnání nepomůže, tak můžete měnit oboje.Ani... celý příspěvek >
Hecht 146 nebo Husqvarna 128R (Jonsered BC 2128)?, 2.5.2024
To já bych si Hecht křovinořez opět klidně koupil.Mám řadu let 143 a bez závad jede do teď, je pravda že už se začíná rozpadat, otvor z mřížkou od chlazení se odlomil ale jede stále ikdyž má větší spotřebu.Jediný co jsem měnil byli hadičky úplně... celý příspěvek >
Kultivátor Hecht 737, 24.10.2019
Jà màm 8.let křovinořez a bez jediného problému, mimo prasklé hadičky od paliva, časem.Potom mám půl roku pilu, zatím taky bez závady.To co máte mě tedy dost překvapilo.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika