|
Příspěvky uživatele - 248.168
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zvonkové, 31.3.2023 Mrkněte na google, na mne vyskočilo na "prodejstromku.cz" jako vysokokmen, nevím, jak velké chcete Lída |  | Zlatohlávek zlatý, 27.3.2023 Ale škodí... Brouci dokáží pěkně okousat plody meruněk, kamarádka z toho byla nešťastná... Lída |  |
|  | Kolovidnaja, 26.3.2023 Moje stará Oulinská (přes 50 let) měla cca 3,5×3,5×3,5m, ono záleží na řezu. U té Vaší udávají plody 30g, Oulinská má 60-65g. Ale záleží na Vás, jen asi chuť bude trochu do švestkova. Lída |  | Kolovidnaja, 25.3.2023 ps - o té Vaší Fytos píše, že to je kříženec myrobalánu a švestky. L. |  | Kolovidnaja, 25.3.2023 Mám Oulinskou ryngli, je samosprašná, navíc dobrý opylovač a tolerantní k šarce (nemá příznaky). Žlutozelená, chuťově vynikající, plodí (v HK) kolem 10.srpna. Vámi uvedenou neznám. Lída |  | Meruňky 2023, 24.3.2023 Ano, v příbalovém letáku udávají rozmezí 61-69 BBCH, dle tabulky to odpovídá rozmezí 10% rozkvetlých květů až viditelná násada plůdků po opadu květních lístků.
Tady ve vlákně bylo psalé, že kvítky mohou po postřiku zhnědnout, ale že to... celý příspěvek > |  | Tvarování keřů, 24.3.2023 Pokud vím, tak buxusy se tvarují postupně, jak rostou. Viděla jsem fotky s kovovou konstrukcí třeba zvířat, podle které se rostoucí keřík stříhá. Někde na netu bude určitě návod, sama s tím zkušenost nemám, mám raději přirozený vzrůst - a navíc mi... celý příspěvek > |  | Tavolník vanHoutte, 22.3.2023 ps - o tom, že by byl jedovatý, jsem také nikde nic nenašla. L. |  | Tavolník vanHoutte, 22.3.2023 Tavolníků mám na zahradě povícero a kočky tři. Nebojte, kočka to žrát nebude. To byste na zahradě nemohla mít skoro nic, dvě třetiny rostlin jsou jedovaté (třeba pivoňky, tůje, barvínek...). ... celý příspěvek > |  | Jakou odrůdu nektarinky, 22.3.2023 Nevím, odkudjste, ale "prodej stromků" má Venus na podnoži Mandžurská (neznám, ale píší, že je slaběji rostoucí, vhodná pro 1/4kmeny a zákrsky). Ale mají psáno "jen osobní odběr" . Lída |  |
|  | Broušení zahradních nůžek, 22.3.2023 Kdybyste chlapi nechali Prokopa Prokopem, udělali byste líp . Vždyť tak krásně svítí sluníčko... Lída |  | Bobkovišeň - choroba nebo škůdce?, 21.3.2023 Zřejmě by šel použít Merpan 80WG, 10 g/5 l vody. Je na skvrnitost listů okrasných dřevin, tak by mohl zabrat a ublížit by neměl. Lída |  | Bobkovišeň - choroba nebo škůdce?, 21.3.2023 Tipla bych nějaká houbová choroba, tak použít nějaký fungicid. Dříve se používalo Dithane, ale to už se nevyrábí. Lída |  | Broušení zahradních nůžek, 21.3.2023 Když jsem kupovala první nůžky, tak ještě po nějakých Fiskars nebylo ani vidu, ani slechu... Ale podle textu s nimi stříháte jen slabé větvičky, tak možná proto. Já stříhám vše, co zvládnu, a vánočních stromků zvládly za ta léta řadu. Mám dvoje... celý příspěvek > |  | Broušení zahradních nůžek, 20.3.2023 A co to máte za neztupitelné nůžky? Lída |  |
 |
|
|
|