|
Příspěvky uživatele - 151.49
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poškozené větve a větvičky, 25.6.2024 Děkuji, kež by jste měl pravdu, ale je to i na svyslých větvích, i když je pravda že foukal silný boční vitr. Kouknu, jestli nepřevažuje nějaka strana... Pokazím něco když provedu postřik na monilii? Ovoce letos stejně není...
Radim |  | Poškozené větve a větvičky, 25.6.2024  Dobrý den
Při procházce kolem mých asi 8-letých švestek jsem narazil na tohleto poškození, snad u všech stromu, někde méně, někde více. Jsem uplně v šoku, tohle jsem nečekal, že by mně mohlo po jaru potkat. Nevíte, co by to mohlo být? Je to na... celý příspěvek > |  |
|  | Mráz ve vegetačním období v roce 2024, 25.4.2024 Přeji pěkny večer, dneska jsem znovu prošel zahrádku, a ortel je opravdu krutý...
I přes všechna negativa, je aspon trošku pozitivní, že merunka, kde jsem topil v sudu výšky cca 30cm je prostě 1/3 plodu OK, to stejne hruška a jedna švestka (a to... celý příspěvek > |  | Mráz ve vegetačním období v roce 2024, 23.4.2024 Tak, smutna prochazka zahradou... přežila větev merunky, co jsem pod ni topil. Jabloně KO, cela zahrada, asi 10 stromu, hrušky taky, možna sem tam nějaka švestka... To bude smutne léto a podzim... |  | Ochrana pred mrazom, 16.4.2024 Děkuji za odpověd, na sousedy se mohu ve dvě ráno, Víte co :). Jedna se mi jen o švestky, ktere jsou pár dni po odkvětu a merunku, která ma asi centimetrové pludky, jabloně to ještě nestihly, takž předpokládam že -1, -2 by mohly dat, když to zítra... celý příspěvek > |  | Ochrana pred mrazom, 16.4.2024 Dobrý večer, mate nějakou zkušenost, nebo někdo z jiný z Vás? Nadhodil jste ten sud, mě to taky napadlo. Mam dva 100L, rozřežu je na pul (jsou zespodu stejně deravé) a dam vždy mezi stromy (asi tak 4 metry vysoké). Mam doma pomerně slušnou zasobu... celý příspěvek > |  | Je to spartan?, 6.9.2023 Dobrý den, díky všem za názor, náhoda tak trochu pomohla k řešení teto situace. Byl jse náhodou u u rodiny ve stejne vesnici, a dotičny tam měl hoodně postarší spartan, který popisoval přesně tomu co si pomatuji. Je to cca 5 dní, jablička stalé na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|