Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hrušky 2022, 8.8.2023 Obsahuje fotku
Foto. Ty muškatelky asi budu hledat dalekohledem, ještě nedávno byly jako broky. Dcera teď v PU sklízí Clappovy a moc si je chválí.
Změny ve fóru +++, 8.8.2023
Ale to můžou být lokální vlivy po trase dat.
Borůvky chřadnou, 7.8.2023 Obsahuje fotku
Mně a mně podobným vadí, že každou radu, kterou dostanete tady rozcupujete na padrť, nic vám není po chuti. Cosi je levné, ale nedostupné, něco jiného je dostupné, ale drahé. Nevíte co změřit a jestli to změřit a jestli to má význam. Takže komu není... celý příspěvek >
Změny ve fóru +++, 7.8.2023
Nepodléhejte panice, u mně to lítá jak utrženej papír v průjezdu.
Rajčata 2023, 7.8.2023
PP nestříkal a nebude, dokud něco nepropukne. Zatím nepropuklo vůbec nic, tak jsem rád. Sklizeň jde pomalu, není slunce. Ostatně už asi poslední dva tři roky jsem byl od plísně uchráněný, nevím proč. I rajčata pohozená a poválená na záhoně nic... celý příspěvek >
Problémy s lískou, 7.8.2023
Žádné korektní řešení neexistuje. Jen nekorektní. Až se přidá ořešák, máte po úrodě.
Rajčata 2023, 6.8.2023
Když jsou pod krytem, nemělo by to být tak masivní. Kdyžtak stříkněte nějakou mědí, ta je nejméně "chemická". U mně taky teprve začínají plodit, naštěstí zatím beze známek napadení.
Borůvky chřadnou, 6.8.2023
Fakt nevím, o co tu skutečně jde. Přesné měření nepřesných hodnot nepřesným měřidlem. Stesky na to, že nějaké very special zboží nemají v krámku za rohem a musím si ho nechat poslat. No když ho chci, tak mi nic jiného nezbyde, nemá cenu o tom dlouze... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 6.8.2023
Jen dotaz pro všechny, jak to vypadá s PB a případně s okurkovou?  PP.
Borůvky chřadnou, 6.8.2023
Kdybyste chtěla hledat, tak na heurece najdete papírky měřící od PH 0. Jenže vám se hledat nechce, chcete se v tom tady šťourat bez důvodu. To, že veškeré vámi vysněné zboží nemají u vás v hokynářství za rohem byste taky mohla pochopit. PP.
Borůvky chřadnou, 3.8.2023
Ano, tak to je, mám to podobně uspořádané. Ovšem v nádobě mohou být jiné poměry, třeba teplota napomáhá množení hnilobných bakterií. V zemi je chladno.
Hrušky 2022, 3.8.2023
Hrušky zmrzly napadrť a to i Muškatelka šedá, což je hruška, která vydrží všechno, tedy skoro všechno. Na všech vřetenech jen po pár umrněných plůdků. To sucho jim taky nepřidalo. Shrnuto, propadák.
Borůvky chřadnou, 3.8.2023 Obsahuje fotku
Vy jste jasnovidec, že víte, co si já myslím? Já si nemyslím, že okyseluju, ale vím, že vy jste troll.
Maxipes Fík byl mistr světa ve skoku pro něco, vy jste to samé v chytání za slovo. Tedy: hnojím běžně dostupným komerčním hnojivem, výrobcem deklarovaným jako hnojivo pro kyselomilné rostliny, azalky, rododendrony, kanadské borůvky. Je to takhle... celý příspěvek >
Podle mně až tak nezáleží na nějaké precizně měřené kyselosti, ale na naprosté absenci čehokoliv vápenitého. Umučil jsem několik borůvek různými pokusy se substráty. Až když jsem uvěřil a zasadil do čisté rašeliny s pískem, borůvky prosperují. Mám... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika