|
Hnůj, 10.3.2024 Ježíši, vaše starosti bych chtěl mít.Co uděláme s těmi poli a lidmi?No pronajmete si ten zlikvidovaný sad, vezmete ty lidi o které máte strach, aby jste jim nemusel platit rentu a budete znovu vysazovat stromky. Kamarád Mičurin vám bude dělat... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2024, 9.3.2024 Oprava Prista F1 6 Kč / semínko |
 |
|
 |
Rajčata 2024, 9.3.2024  Koupil jsem 25 semínek rajčat Prista F1.Kus8kč včetně poštovného. |
 |
Desinfekce skleníku, 8.3.2024 Proč dodáváte každý rok novou pytlovanou zeminu? Kdo vám to poradil. Co děláte s tou starou zeminou?Co si myslite, ze kupujete v těch novych pytlích. Zázrak to asi nebude.Urcite plno škůdců prezimuje ve skleníku mimo zem a proto se sklenik komplet... celý příspěvek > |
 |
Motorová pila Dolmar PS 5105C, 12.2.2024 Moje rada. Jdi do...!! Taky se dá napsat, když budu vosel, prodam Vari a koupím si Hecht a budu říkat, že jsem na Vari fyzicky nestačil. Spíš mentálně si myslím.Nemam zájem o diskuzi, chci být v klidu.Nic mi to nedá |
 |
Motorová pila Dolmar PS 5105C, 11.2.2024 Ten člověk který perfektně popsal jak upravit pilu, sklidil od jednoho chudáka, asi opravdu nemocného, urážky. Od takového, který kdekoliv otevře zobák, hned se pozná ze ví celkem kulové. A kde jsou ti kmenoví kolegové, kteří tady řeší denně... celý příspěvek > |
 |
Motor Honda GCVx 200--zlobí volnoběh, 14.1.2024 Neni zač. Podle čísel 230-4 mi připadáte, ze jste z jedné vesnice. Nemáte tam hospodu obchod.Meli jste asi stejného učitele. Dizkuse? |
 |
Motor Honda GCVx 200--zlobí volnoběh, 14.1.2024 Odpovídal jsem tazateli 230.33. Vyhýbám se některým diskutujícím. Nejsem zas tak dobrý, abych přemluvil každého. Jinak do takové situace se nikdy nedostanu.Naopak nechci, aby se o mě starosta staral. Chápete? |
 |
Motor Honda GCVx 200--zlobí volnoběh, 14.1.2024 Na benzine jste byl informován ze je Verva 100 taky lepidlo jako 95 ka. Tou paní co tam do rohlíku strká párek.Takze jste tam začal cpát zase 95 ku. No a to je výsledek. Verva obsahuje bioslozku ale takovou, která nezasírá karbec.Psal jsem vám... celý příspěvek > |
 |
Motor Honda GCVx 200--zlobí volnoběh, 13.1.2024 Bohužel. Někdy litr paliva za vysokou cenu vyjde levněji než nákupy novych součástí a servisu.Ona ta Verva100 bude tudíž na vás taky asi drahá. Ona má taky bioslozku, ale jiné vlastnosti. Jsou dvě možnosti. Buď změnite přístup a zařadíte se mezi... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Motor Honda GCVx 200--zlobí volnoběh, 13.1.2024 https://eshop.autoelegance.cz/benzin-do-zahradni-techniky-aspen-4-5l/
Kupte si Aspen palivo |
 |
Prevodovka Vari, 12.1.2024 To v české republice přepočtem na euro by to stálo - 2xkolecka 190,2xradlicky+nosic 290,vodiči kolečko 80,nosič radlicky60,vyoravaci Radlice 130.
Sil vám ubuda, to chápu. Jenomže orat z Vari je lehčí, než oboravat. Vari má vysoko těžiště a... celý příspěvek > |
 |
Prevodovka Vari, 12.1.2024 Na prevodovku DSK317 používáte osový čep, tak si koupíte kolecka PK-prooravaci kolecka. Je to starší provedení. Novější Vari - Global používá kolecka PK Global. Nemusíte nic jiného kupovat. Počtěte si na stránkách Vari, jsou i videa, Jak sazite... celý příspěvek > |
 |
Najchutnejšia odroda zemiakov - vraný typ A, 10.1.2024 Teploty skladování, druhy ovoce a zeleniny které se mají spolu skladovat je dobré vědět. Někdy se prostě na ty parametry nedostanete. Jako příklad bych mohl dát hned tu nulovou tepotu u jablek. Který sklep má nulu? Je mi jedno jejich dozrávání.Jakou... celý příspěvek > |
 |
Najchutnejšia odroda zemiakov - vraný typ A, 10.1.2024 Ja jsem taky rád pane Milane že jsem dočetl pozorně váš článek.Kde jste se opravil. Na konci píšou ještě toto(Tohoto efektu)
Tohoto efektu lze ale také využít v náš prospěch. Nezralá rajčata se proto dávají do jedné přepravky s banány nebo... celý příspěvek > |
 |