Příspěvky uživatele - 104.27

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Proč mi nechce prokvasit kvas ze špedlíků a myrabelánu?, 4.4.2024
A ještě plete mirabelky s myrobalány. :-)
Kvete jen jedna větvička, 1.4.2024
Jen tipuji. Souhlasím, že se stromu něco přihodilo. Podle mého nepříliš povedený řez. Větve jsou příliš hustě a nahoře vám letos vyrostou další hustá košťata, což může situaci ještě zhoršit. Ten, kdo vám to stříhal, jakoby nevěděl, že to chcete na... celý příspěvek >
Plody na roubu, 27.3.2024
Sice mám s odpovědí zpoždění, ale proč ne? Na hloh jdou docela dobře hrušky, aronii (temnoplodec) dávám na červený jeřáb, semenáčků je plný les. Sice po pár letech kvůli pomalejšímu růstu (aronie) vypadá srůst jako flaška, ale roste a plodí. A čím... celý příspěvek >
Roubování, 27.3.2024
Ač to vypadá efektně, nespoléhal bych na to. Jednak rozdílná tloušťka, pak to může ujíždět, páska je páska. Chybí mi tam fotka, že to srostlo :-)
Rouby jabloně, 27.3.2024
Nic moc. Kdysi jsem se v zápalu boje spletl, sice to jaksi srostlo a chvíli živořilo... Svůj k svému, jak píše Lída. Na druhou stranu hruška chytá na kdouli, hloh, jeřáb i na kdoulovec (pro milovníky bonsají:-)) a především ovšem na hrušku.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika