|
Příspěvky uživatele - 61.181
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2024, 22.3.2024  V případě předpovědi s většími mrazy, tak přehodím přes to pařeniště NT a nechám ji tam (na obrázku je to vyznačeno červenou čárou). Hlavně tím řeším netěsnosti mezi okny. Nikdy mně tam teplota ani na okamžik neklesla na... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 22.3.2024 Jsou různé Phytophory (plísně), kzteré škodí na různých rostlinách. Nás pěstitele rajčat (případně brambor) zajímá Phytophora infestans, která řádí na bramborách a rajčatech. Patří mezi listové choroby a bývá často pro rostliny... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2024, 22.3.2024  Dnes jsem měl napilno. Vysadil jsem do studeního hlubokého pařeniště 50/60 cm dvanáct rostlin partenokarpických rajčat. Většinou už mají květy, některé i malé plody, největší o průměru cca 2 cm. Udělal jsem si fotodokumentaci, první dvě fotografie.... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 22.3.2024 Díky za sdílení.
Vladimír |  | Rajčata 2024, 22.3.2024 Toto je Septoriová skvrnitost, je to listová choroba. Je to trochu starší článek, ale mimo ty některé přípravky to stále platí. Jinak jste to roubování vyhodnotila správně, ale je to stáe zajímavý pokus.
Septoriová skvrnitost... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 22.3.2024 Zajímavý experiment. Pokud by se to povedlo, tak by to byla velká výhra.
Vladimír |  |
 |
|
|
|