Příspěvky uživatele - 168.251

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Proč nevyraší všechny pupeny, 4.6.2025 Obsahuje fotku
Jaká může být příčina toho, že na révě nevyraší všechna očka? Zrovna to místo, kde to nevyrašilo, je nejvíc v teple, nad oknem z dílny, loni to přesně v těhle místech přežilo. Z pochybení přiznávám, protože jsme na druhé straně vykopali a zasadili... celý příspěvek >
Poraďte vysokou borovici do vyšších poloh, 13.3.2024
Jak se orientujete v těch internetech? Třeba o borovici těžké se vygooglí, že dorůstá 12-15-20-30-50-80 metrů.  nebo jsou taky ještě různé kultivary?
Poraďte vysokou borovici do vyšších poloh, 13.3.2024
Už jen na té kleči to i v těch Krkonoších vidíte, jak stoupáte nahoru, je menší a menší. na hřebenech má třeba jen 50 cm a nebude to pozdější výsadbou :-) 
Poraďte vysokou borovici do vyšších poloh, 12.3.2024
Bez obav, mista je dost, je to fakt velky barak, ktery si zada dominantu. Kez by mela rovnou 15 metru a co naroste navic, vubec nevadi. 
Poraďte vysokou borovici do vyšších poloh, 12.3.2024
neni mrnava? tam roste borovice raselinna, coz ma byt krizenec prave blatky a klece, ale je to nizke. par jsem si jich tam upytlacila v lese a zasadila do meho noveho "lesika", ale pred dum bych chtela dominantu. Byl tam pekny modrin 36 let a je tam... celý příspěvek >
Poraďte vysokou borovici do vyšších poloh, 11.3.2024
O téhle wikipedie taky píše zajímavé věci: "Je to 60 (někdy až 80) m vysoký strom, kmen má i 2 nebo 3 m v průměru.". Tipuji, že prostě zaměnili metry a stopy. Wikipedie taky píše, že v čechách omrzá - to musím ještě ověřit. Každopádně děkuji, to by... celý příspěvek >
Jsem moc náročná? Vysoká borovice do vyšších poloh neexistuje? To se dá napsat kdyžtak i neuštěpačně.  A jestli se zde podobné dotazy opakují a váš už to štve, víte, že na ně vůbec nemusíte odpovídat? Nikdo vás za to neplatí, ne? Takový... celý příspěvek >
Jde o Krušné hory, 850 mnm, poblíž rašelinišť - vysoká hladina podzemní vody kyselé reakce. Ze dvou stran chráněné místo u domu otevřené směrem na jih. Chtěla bych krásnou huňatou borovici vyššího vzrůstu nejlépe rychleji... celý příspěvek >
Rýnsko-hessenské vedení - obava z ohýbání, 10.5.2023
Jsem nováček v pěstování révy, loni jsem měla první úrodu. Pokouším se o rýnsko-hessenské vedení.  Loni jsem si zapomněla nechat nezkrácený výhon a všechno jsem osečkovala, tažke jsem to letos na jaře tak nějak pytlíkovala, ale stejně...... celý příspěvek >
Smršťovací hadice - která vydrží?, 9.5.2022
Používám smršťovací hadice,  kupuju vždy nejlevnější z Číny a mám tak 2 na sezónu. zkracuji a zkracuji. Ráda bych pořídila nějakou trvanlivější, určitě to někdo dokáže vyrobit i kvalitněji, dejte mi prosím tip na dobrý poměr cena/kvalita. Díky.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika