Příspěvky uživatele - 168.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2023, 14.3.2023
Milane, máš krásné sazenice, radost pohledět. Mně letos nejdou, jak bych si přál. Sice vylezly, ale nějak jsem včas nepodchytil poměr světloxteplota a děložní lístky jsou na 5cm dlouhém stonku. Budu je muset při pikýrování utápět pěkně hluboko.... celý příspěvek >
Vypěstování broskve z pecky, 14.3.2023
takhle na dálku nedokážu posoudit. Jestli už jsou větší nadzemní části, tak už i kořenový systém bude mohutnější a, jde-li opravdu o dvě jádra v jedné pecce, už nebude možné je oddělit od sebe bez poškození kořínků, pak si vyberte ten mohutnější, ale... celý příspěvek >
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 14.3.2023
máte pravdu, pane Petře. W.
Broskve 2023, 14.3.2023
ale tak to je ovlivněno raností Springcrestu a místem pěstování v chráněné poloze v centru. V okolí je ještě klid. I když: včera večer na teploměru +14°, dnes ráno +9°, tak možná na tom něco bude.Walter
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 14.3.2023
pořídil jsem si 20ks podnoží M26 a mám v úmyslu začít roubovat, očkovat sloupcovité jabloně. Včera jsem koupil rezistenty Barby a Lunu na M9. Walter
Výsev neúspěchy, 14.3.2023
Ahoj Milane, máš pravdu, budu teď čekat, jak rychle startuje. W.
Broskve 2023, 14.3.2023 Obsahuje fotku
v neděli jsem vytáhl kuprikol, namíchal 0,7% a vyrazil. Zejména u Springcrestu už nebylo na co čekat. Walter
34.194: Ale když máte ráda experimenty, zkuste v srpnu, až bude semenáček z pecky silný jako tužka, na něj naočkovat nějakou konkrétní odrůdu a zkuste v následujícím roce začít pěstovat stromek. To já vidím jako experiment, takhle jsem před 4 roky... celý příspěvek >
tak zrovna u vypěstovaných planých vlašských ořechů je největší šance, že budou plodit slušné ořechy velmi podobné vypěstovaným z konkrétních odrůd, zatímco u planých broskví je ta šance právě nejmenší. Ale když chcete experimentovat, to je jiná. Já... celý příspěvek >
Rajská jablíčka 2023, 11.3.2023
Milane, máš moc pěkná rajčátka.w.
Jaké zahradní nůžky?, 11.3.2023
taky mi vadí rádoby žoviální tón hosta 232.16. Přeji pěkný den, pane PP.
Matčino, 11.3.2023
jsem spokojený.
Běžná výška stromkového rybízu?, 10.3.2023
Nyní to vypadá, že jste vlastně se zbožím, které jste koupil, spokojený. Mojí radou se vůbec nemusíte řídit, nebuďte ale pak překvapený, že vám poslali jiné zboží, než jste si představoval. Nabídka eshopů s vyobrazenými obrázky je vždy lepší, než... celý příspěvek >
Kvetení pomerančovníku, 9.3.2023 Obsahuje fotku
pomerančovník teď nádherně kvete. Walter
Předpestováni salátu, 9.3.2023 Obsahuje fotku
snímek salátů.W.
Další diskuze:  8182838485>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika