|
Příspěvky uživatele - 168.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Broušení zahradních nůžek, 22.3.2023 máte pravdu, pane SPCH, je to smutné, jaké příspěvky se tu od některýčh rádoby diskutérů objevují. Walter |  | Broskve 2023, 21.3.2023 díval jsem se, pane Petře, na snímky z minulého roku a Springcrest byl v plném květu 31.3.. Tak to mám ještě 10 dní čas. Stejně, jako loni, jsou i letos stromky obalené květními pupeny, takže mi jich bude stačit k dobré úrodě tak 10%. Nevěřím, že už... celý příspěvek > |  |
|  | Odrůda Admiral, 21.3.2023 jako nepřihlášený tady pan Petr z H. působí už delší dobu. Zejména v poslední době to tu zaregistroval nejeden přihlášený diskutující. Walter |  | Broskve 2023, 21.3.2023  růžové čepičky Springcrestu. Walter |  | Meruňky 2023, 21.3.2023  Pěkné. U mě už jedou včely naplno. Walter |  | Netočí řetěz po utažení krytu, 20.3.2023 nikdo není neomylný, proto jsem také psal, ať pilu vyzkouší prodejce. Ale možná to byl eshop? Ale možná už taky pila jede, jen tazatel nedal vědět, jak to dopadlo. W. |  | Meruňky 2023, 20.3.2023 držím Vám palce, pane SPCH a ať se Vám daří a zahrady pěkně rostou. Walter |  | Ríbezle nerastú, 20.3.2023 Osobně jsem přesvědčený, že jakákoli rybízová sazenice, vysazená do menší jamky prům. cca.70cm naplněné kompostem, s alespoň stejným průměrem okolí rybízu udržovaným v bezplevelném stavu, na stanovišti, které není přemokřené a je přiměřeně osluněné,... celý příspěvek > |  | Meruňky 2023, 16.3.2023 dnes ráno bylo opět na chvíli bezvětří, využil jsem toho o postříkal meruňky proti moniliové spále. Signum. Walter |  | Meruňky 2023, 15.3.2023 to je od vás milé, děkuju. Ale ještě nehážu flintu do žita. Vedle Betinky, která holt asi letos půjde jen do dřeva, mám ještě přes 15 let starou Karolu a ta ještě nekvete. Při výsadbě jsem jí umístil tak, aby na kmen a půdu pod ním začaly dopadat... celý příspěvek > |  |
|  | Předpěstování košťálovin, 15.3.2023 souhlasím s vámi, sadba se už dá koupit. Jenže já raději tu mou, i když není tak pěkná. Před nějakými 30 lety jsem koupil sadbu košťálovin nakaženou nádorovitostí kořenů a během 2 sezón se mi rozšířila prakticky po všech záhonech. Nářadím, zbytky... celý příspěvek > |  | Meruňky 2023, 14.3.2023  tak už jsou tu po roce zase nervy. Ve čtvrtek mi tu hlásí ráno -5° a meruňka Betinka jenjen vykvést. Walter |  | Broskve 2023, 14.3.2023 tak jsem zvědavý, pane Petře, to by byla bomba, kdyby Sagittarie dozrávala stejně nebo i dříve než Springcrest. Jestli je odolnější v květu vůči mrazu, šel bych shánět rouby. Walter |  | Jaké zahradní nůžky?, 14.3.2023 jenomže to stejně příliš neoddálí stav, který jednou nastane, a to potíže s karpály nebo alespoň se zápěstím z toho každoročního stříhání. Také proto jsem se rozhodl pro pěstování štíhlých vřeten a vůbec nízkých tvarů, protože už mě nebaví lézt po... celý příspěvek > |  | Předpěstování košťálovin, 14.3.2023  tak dnes jsem konečně napikýroval přísadu košťálovin a salátu do skleníku. Walter |  |
 |
|
|
|