Příspěvky uživatele - 168.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kolovidnaja, 26.3.2023
když to tedy shrnu, že pan Miloš chce stromek, který nebude příliš velký, tedy podnož St. Julien, rád by sladkou odrůdu renklódy, samosprašnou, předpokládám i alespoň tolerantní k šarce, pak Oullinská, doporučovaná paní Lídou, je asi to pravé, co... celý příspěvek >
Kolovidnaja, 26.3.2023
není mi jasné, proč tazatel chce zrovna tuhle neznámou odrůdu. Já jí neznám a vzhledem k nulovému ohlasu zde asi nebudu jediný.Proč si tazatel nevybere nějakou známou vyzkoušenou chutnou odrůdu na podnoži St. Julien, když chce menší stromek, kterou... celý příspěvek >
Broskve 2023, 25.3.2023
Už v poledne jsem zde umístil snímky mých rozkvetlých broskvoní a stále ještě nejsou vyobrazené v sekci nové příspěvky. To mě docela mrzí. Walter
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 25.3.2023
Ale kdeže, jeden stromek jsem koupil a rozhodl jsem se ještě si další zapěstovat. Prostě budu postupně nerezistenty nahrazovat rezistentními odrůdami. Walter
Broskve 2023, 25.3.2023 Obsahuje fotku
u mě už je prakticky všechno v květu, na obrázcích polovina stromků broskvoní. Walter
Roubování jabloní, 25.3.2023 Obsahuje fotku
tak ani po 2 letech od naroubování jsem se nedokázal rozhodnout, který výhon budu preferovat před ostatními. Letos mají všechny květní pupeny, a to včetně původní odrůdy na spodních větvích. Zaplodit by tedy měly všechny 4 odrůdy. Walter
Množení Meruzalky, 25.3.2023
roubovat až příští rok na jaře kopulací nebo do rozštěpu. Pokud stihne odkopek dobře zakořenit. Nebo je i možnost na dostatečně dlouhý výhon meruzalky, který vyrostl u původního stromkového angreštu nebo rybízu napřed naroubovat a až se roub na... celý příspěvek >
Jak z odkopku vypěstovat strom, 25.3.2023
Ano. Například nedávno jsem odděloval zakořeněné podrůstající výmladky meruzalky od stromkového angreštu. Walter
Kosa, 25.3.2023
je zbytečné, abyste tu ostatní upozorňoval, jak mají diskutovat, od toho tu nejste.
letos také přeroubuji na podnožový pařízek, celkem asi 8-10 starších stromků na štíhlých vřetenech na nové rezistenty Admirál, Luna, Sirius, Barby, Ghiva, Opál a nějaké další rezistenty do horních částí již plodících stromků. Walter
už nesmím nic kupovat. K starším odrůdám jabloní, z nichž některé udržuji z nostalgie, např. Strýmku, jsem postupně dokoupil nové, z nichž mnohé jsem ještě neochutnal a nyní mám celkem 34 odrůd. Čert aby se v tom pak vyznal, když mi vichřice z... celý příspěvek >
Meruňky 2023, 24.3.2023
tak oni ani meteorologové nevědí, jak bude. Kupříkladu na wetteronline pro mojí lokalitu napřed psali -2°, pak -3°, pak zas -2°, dnes od rána dokonce -4° (to už jsem se s úrodou začal loučit) a teď večer píšou opět "jen" -2°. Čert aby se v nich... celý příspěvek >
Kosa, 24.3.2023
Chápu, pane JIRKO, že chcete vzkřísit diskuzi na toto téma a držím vám palce, ať někoho, kdo zná odpověď na váš dotaz, najdete. Ale podle mě dotaz pana PP, nikoli napadení, jak to vidíte vy, nebyl určený vám.
Meruňky 2023, 22.3.2023
Děkuji. Walter
Meruňky 2023, 22.3.2023
možná jsem se přehlédl, ale na jské podnoži meruňku máte? W.
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika