|
Příspěvky uživatele - 168.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kolovidnaja, 26.3.2023 když to tedy shrnu, že pan Miloš chce stromek, který nebude příliš velký, tedy podnož St. Julien, rád by sladkou odrůdu renklódy, samosprašnou, předpokládám i alespoň tolerantní k šarce, pak Oullinská, doporučovaná paní Lídou, je asi to pravé, co... celý příspěvek > |  | Kolovidnaja, 26.3.2023 není mi jasné, proč tazatel chce zrovna tuhle neznámou odrůdu. Já jí neznám a vzhledem k nulovému ohlasu zde asi nebudu jediný.Proč si tazatel nevybere nějakou známou vyzkoušenou chutnou odrůdu na podnoži St. Julien, když chce menší stromek, kterou... celý příspěvek > |  |
|  | Broskve 2023, 25.3.2023 Už v poledne jsem zde umístil snímky mých rozkvetlých broskvoní a stále ještě nejsou vyobrazené v sekci nové příspěvky. To mě docela mrzí. Walter |  | Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 25.3.2023 Ale kdeže, jeden stromek jsem koupil a rozhodl jsem se ještě si další zapěstovat. Prostě budu postupně nerezistenty nahrazovat rezistentními odrůdami. Walter |  | Broskve 2023, 25.3.2023  u mě už je prakticky všechno v květu, na obrázcích polovina stromků broskvoní. Walter |  | Roubování jabloní, 25.3.2023  tak ani po 2 letech od naroubování jsem se nedokázal rozhodnout, který výhon budu preferovat před ostatními. Letos mají všechny květní pupeny, a to včetně původní odrůdy na spodních větvích. Zaplodit by tedy měly všechny 4 odrůdy. Walter |  | Množení Meruzalky, 25.3.2023 roubovat až příští rok na jaře kopulací nebo do rozštěpu. Pokud stihne odkopek dobře zakořenit. Nebo je i možnost na dostatečně dlouhý výhon meruzalky, který vyrostl u původního stromkového angreštu nebo rybízu napřed naroubovat a až se roub na... celý příspěvek > |  | Jak z odkopku vypěstovat strom, 25.3.2023 Ano. Například nedávno jsem odděloval zakořeněné podrůstající výmladky meruzalky od stromkového angreštu. Walter |  | Kosa, 25.3.2023 je zbytečné, abyste tu ostatní upozorňoval, jak mají diskutovat, od toho tu nejste. |  | Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 25.3.2023 letos také přeroubuji na podnožový pařízek, celkem asi 8-10 starších stromků na štíhlých vřetenech na nové rezistenty Admirál, Luna, Sirius, Barby, Ghiva, Opál a nějaké další rezistenty do horních částí již plodících stromků. Walter |  |
|  | Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 25.3.2023 už nesmím nic kupovat. K starším odrůdám jabloní, z nichž některé udržuji z nostalgie, např. Strýmku, jsem postupně dokoupil nové, z nichž mnohé jsem ještě neochutnal a nyní mám celkem 34 odrůd. Čert aby se v tom pak vyznal, když mi vichřice z... celý příspěvek > |  | Meruňky 2023, 24.3.2023 tak oni ani meteorologové nevědí, jak bude. Kupříkladu na wetteronline pro mojí lokalitu napřed psali -2°, pak -3°, pak zas -2°, dnes od rána dokonce -4° (to už jsem se s úrodou začal loučit) a teď večer píšou opět "jen" -2°. Čert aby se v nich... celý příspěvek > |  | Kosa, 24.3.2023 Chápu, pane JIRKO, že chcete vzkřísit diskuzi na toto téma a držím vám palce, ať někoho, kdo zná odpověď na váš dotaz, najdete. Ale podle mě dotaz pana PP, nikoli napadení, jak to vidíte vy, nebyl určený vám. |  | Meruňky 2023, 22.3.2023 Děkuji. Walter |  | Meruňky 2023, 22.3.2023 možná jsem se přehlédl, ale na jské podnoži meruňku máte? W. |  |
 |
|
|
|