Příspěvky uživatele - 168.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 5.4.2023
šlo spíše o mojí chybu v uskladnění, kdy z minulosti jsem byl zvyklý, že používaný materiál není tak křehký a podle toho jsem s ním tak zacházel. Ale, prosím, nemějte pane Mičurine pocit, že tady chci něco vychvalovat, jen jsem chtěl napsat, že i... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 5.4.2023
pane PP, máte recht! Walter
Mráz ve vegetačním období, 5.4.2023
tak samozřejmě to trochu oddálí kvetení. Bílá neabsorbuje tolik tepelného záření, jako tmavá. Strom se pak probudí ze zimního spánku o trošku později. Jenomže rozdíl oproti nenatřenému stromu je zanedbatelný. Rozhodně ta doba nestačí k oddálení... celý příspěvek >
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 5.4.2023
pane Mičurine, já jsem sice napsal, že mi trubka(vnější) nástavce praskla, ale tu závadu jsem poměrně jednoduše odstranil a od té doby jsem žádnou jinou závadu neměl. Nemám pocit, že jde v tomto případě o nespolehlivost. Walter
tak alespoň provedu po letech hojnosti důkladnější úpravu koruny, když na ní nebudou žádné plody. 
Rajčata 2023, 5.4.2023
62.17: když tady není o čem diskutovat, tak proč se v tom pořád rejpete? Proč cítíte neustálou potřebu do někoho se trefovat? Tady si stěžujete, že vás někdo označil za hejtra, trolla. No, podle mě mají pravdu, váš rukopis je nezaměnitelný, i když... celý příspěvek >
myslím si, že při takovém mrazu, jako byl, tohle opatření nepomůže.
nepomůže to, musíte mít nějaký zdroj tepla, takže možná ano, kdybyste netkanku připevnil až k zemi, aby půda mohla do korunky vyzařovat teplo a kdybyste dal aspoň 2 vrstvy netkanky
Broskve 2023, 5.4.2023
podle mě je po dnešním mrazu se Springcrestem konec, budu rád, když přežije něco na havenech se zvonkovitým typem květu. Walter
jen opíšu naměřené hodnoty z profi budky ČHMÚ v Č. Budějovicích v 6:00 ráno. Teplota v 2 metrech nad zemí -5,8°, teplota v přízemní vrstvě -9,5°. Walter
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 4.4.2023
Je každého jeho rozhodnutí, s čím bude ošetřovat své stromy. Kdo není příznivcem plastových teleskopických násad, ten si je prostě nepořídí. Já jen píšu z vlastní zkušenosti, když jsem asi před 15 lety přikoupil teleskopický nástavec, rázem jsem mohl... celý příspěvek >
a zkoušel jste jí nějak opravit? A podařilo se? Jak jsem psal p.Petrovi, mně pomohlo ztažení a zavázání roubovací páskou. Walter
no, já už možná novou trubku budu muset koupit, protože při neustálém převážení postřikovače tam a sem a neustálého sestavování už mám dost poškozené plastové závity na spojeních. Walter
Máte naprostou pravdu. Ale podle vašeho vyjádření to vypadá, že i vám trubka praskla? Mě v té souvislosti spíš překvapilo, že nešlo o žádný tuhý mráz, ale jen o nějaký jarní krátkodobý přízemní mrazík a v trubce byly jen zbytky postřikové kapaliny,... celý příspěvek >
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 3.4.2023
s praskáním té trubky je to zajímavé, mně praskla už před lety, tedy ta silnější část, také na dvou místech a kamarádovi také. Ale vyřešil jsem to vcelku elegantně, přes praskliny jsem udělal klasickou roubovací páskou stejný úvazek, jako dělám na... celý příspěvek >
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika