|
Příspěvky uživatele - 168.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 5.4.2023 šlo spíše o mojí chybu v uskladnění, kdy z minulosti jsem byl zvyklý, že používaný materiál není tak křehký a podle toho jsem s ním tak zacházel. Ale, prosím, nemějte pane Mičurine pocit, že tady chci něco vychvalovat, jen jsem chtěl napsat, že i... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 5.4.2023 pane PP, máte recht! Walter |  |
|  | Mráz ve vegetačním období, 5.4.2023 tak samozřejmě to trochu oddálí kvetení. Bílá neabsorbuje tolik tepelného záření, jako tmavá. Strom se pak probudí ze zimního spánku o trošku později. Jenomže rozdíl oproti nenatřenému stromu je zanedbatelný. Rozhodně ta doba nestačí k oddálení... celý příspěvek > |  | Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 5.4.2023 pane Mičurine, já jsem sice napsal, že mi trubka(vnější) nástavce praskla, ale tu závadu jsem poměrně jednoduše odstranil a od té doby jsem žádnou jinou závadu neměl. Nemám pocit, že jde v tomto případě o nespolehlivost. Walter |  | Mráz ve vegetačním období, 5.4.2023 tak alespoň provedu po letech hojnosti důkladnější úpravu koruny, když na ní nebudou žádné plody. |  | Rajčata 2023, 5.4.2023 62.17: když tady není o čem diskutovat, tak proč se v tom pořád rejpete? Proč cítíte neustálou potřebu do někoho se trefovat? Tady si stěžujete, že vás někdo označil za hejtra, trolla. No, podle mě mají pravdu, váš rukopis je nezaměnitelný, i když... celý příspěvek > |  | Mráz ve vegetačním období, 5.4.2023 myslím si, že při takovém mrazu, jako byl, tohle opatření nepomůže. |  | Mráz ve vegetačním období, 5.4.2023 nepomůže to, musíte mít nějaký zdroj tepla, takže možná ano, kdybyste netkanku připevnil až k zemi, aby půda mohla do korunky vyzařovat teplo a kdybyste dal aspoň 2 vrstvy netkanky |  | Broskve 2023, 5.4.2023 podle mě je po dnešním mrazu se Springcrestem konec, budu rád, když přežije něco na havenech se zvonkovitým typem květu. Walter |  | Mráz ve vegetačním období, 5.4.2023 jen opíšu naměřené hodnoty z profi budky ČHMÚ v Č. Budějovicích v 6:00 ráno. Teplota v 2 metrech nad zemí -5,8°, teplota v přízemní vrstvě -9,5°. Walter |  |
|  | Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 4.4.2023 Je každého jeho rozhodnutí, s čím bude ošetřovat své stromy. Kdo není příznivcem plastových teleskopických násad, ten si je prostě nepořídí. Já jen píšu z vlastní zkušenosti, když jsem asi před 15 lety přikoupil teleskopický nástavec, rázem jsem mohl... celý příspěvek > |  | Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 4.4.2023 a zkoušel jste jí nějak opravit? A podařilo se? Jak jsem psal p.Petrovi, mně pomohlo ztažení a zavázání roubovací páskou. Walter |  | Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 4.4.2023 no, já už možná novou trubku budu muset koupit, protože při neustálém převážení postřikovače tam a sem a neustálého sestavování už mám dost poškozené plastové závity na spojeních. Walter |  | Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 4.4.2023 Máte naprostou pravdu. Ale podle vašeho vyjádření to vypadá, že i vám trubka praskla? Mě v té souvislosti spíš překvapilo, že nešlo o žádný tuhý mráz, ale jen o nějaký jarní krátkodobý přízemní mrazík a v trubce byly jen zbytky postřikové kapaliny,... celý příspěvek > |  | Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 3.4.2023 s praskáním té trubky je to zajímavé, mně praskla už před lety, tedy ta silnější část, také na dvou místech a kamarádovi také. Ale vyřešil jsem to vcelku elegantně, přes praskliny jsem udělal klasickou roubovací páskou stejný úvazek, jako dělám na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|