|
Příspěvky uživatele - 105.43
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Meruňky 2024, 16.3.2024 Postřikovač máte určitě lepší než já, já mám Proteco přes rameno. Ale teleskopickou tyč dokonce 3 m. Mám ho nově, ještě jsem ho ani nevybalila, snad bude fungovat. Takže čistě teoreticky bych měla zvládnout víceméně celý strom. Ale kolik teda... celý příspěvek > |  | Meruňky 2024, 16.3.2024 Dobrý den, potřebovala bych poradit. Budu poprvné stříkat championem, meruňka už kvete a podle předpovědi mají být noční mrazíky. Ještě nikdy jsem žádný strom nestříkala, vůbec netuším, kolik postřiku připravit. Jedná se o poměrně velký strom,... celý příspěvek > |  |
|  | Paradajky pre r. 2024, 18.2.2024 Apple Berry jsem koupila rovnou všechny 3 barvy. U cherry rajčat mě právě baví ta barevnost. Pak z plísni odolných cherry mám ještě Rubylicious, ten jsem pěstovala už loni a letos budu určitě zase.
Díky za tipy na ty ostatní, budu postupně... celý příspěvek > |  | Paradajky pre r. 2024, 18.2.2024 Děkuji za odpověď. Na letošek už mám nachystáno Rose glossy blue, Indigo cherry drops si píšu na seznam na příští rok. A asi zkusím i tu Primabellu, když ji tady všichni tak chválíte. Ach jo, a to už jsem fakt nechtěla utrácet za nová semena... celý příspěvek > |  | Paradajky pre r. 2024, 17.2.2024 Dobrý den Evo, mohla bych se prosím zeptat, jak velké jsou plody Indigo cherry drops? Na zobání mám radši drobotinu typu mandat, tohle bude asi větší? Našla jsem, že cca 30 g, je to pravda? Na druhou stranu, pokud dá rostlina až 1000 30ti gramových... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 17.2.2024 Díky za odpovědi, nakonec jsem se rozhodla vyzkoušet Honey Moon a Fantasio, semínka už jsou na cestě, doma už mám i Appleberry a Naginu. Tak jsem zvědavá. Crimson Crush, Crimson Coctail, Mountain Magic i Rubilicious už jsem loni pěstovala, letos budu... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 7.2.2024 Dobrý den, nemůžu se rozhodnout. Objednat Rose crush F1 nebo Honey moon F1? Kdo máte zkušenosti, mohla bych poprosit o jejich porovnání? Plodnost, chuť,...? Na obě místo nemám.
A budu objednávat od Bobbyho. Jaké rajče od něj považuje za "nej" a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|