|
Příspěvky uživatele - 63.212
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2024, 15.2.2024  O víkendu jsem přesadil dvanáct potřebných partenokarpických odrůd do větších kelímků (0,5 litru). Co to dalo, tak jsem sazenice ponořil co nejhlouběji, většinou čtyři až pšt listů jsem zasypal, takže nejvyšší sazenice odrůdy Oroma má teď 25 cm na... celý příspěvek > |  | Rajčata 2022, 18.12.2021 Dnes jsem zraegistroval na prvních dvou sazenicích (ultra rané Vspyschka) za sedmým lisem prvmí základy květenství.
Vladimír |  |
|  | Rajčata 2022, 16.12.2021  Ještě jedna fotka Zamorana.
Vladimír |  | Rajčata 2022, 16.12.2021  Pokud nic neseženete, tak mohu poslat pár semen z některých mých oblíbených španělských bifteků. Poštovné není až zas tak velký problém. Pokud jde o ty americké bifteky, tak jsem je opravdu testoval, ale konzistencí a chutí mně připadaly horší než ty... celý příspěvek > |  | Účinnost postřiku hřebíček + skořice proti plísním, 14.12.2021 Kup si nějaký osvědčený přípravek. a budeš to mít bez problémů.
Vladimír |  | Rajčata 2022, 14.12.2021 Na našem trhu, pokud vynechám obchody přes internet, toho moc není. Z českého šlechtění snad jen Herodes a Brutus. SEMO prodává někeré odrůdy, které nejsou z jejich šlechtění (Oxheart,, Homestead, Pitagoras F 1). Ten hybridní bifek jsem nepěstoval.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|