Příspěvky uživatele - 210.156

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Předpěstování košťálovin, 9.2.2024
To bylo na Vladimira, Waltere. Ono to tady nejak spatne radi prispevky. Tak jsem to ale take nemyslel, jako vytku, Vladimire. Mne je to jedno, co to bude, mam tolik sazenic ze se to stejne do skleniku nevejde, ale jsem zvedav tedy co z toho nakonec... celý příspěvek >
Předpěstování košťálovin, 9.2.2024 Obsahuje fotku
Ahoj, nevim proc bych se nakupu u nich mel vyhybat, bral jsem tam teda vic semen a ostatni je v pohode. Nezda se ze by to balili nbekde doma v garazi, ten pytlik je normalne semenarska firma. Ale tak nevadi, misto zeli bude ananas, to bude zradlo.
Originalne zabaleny sacek osiva na Alegru. Ze bych si ja spletl popis udrud pri vysevu, mozna, ale nic dalsiho krome kvetaku, kapusty a pekingskeho zeli jsem nevysel. S temi obrazky mam stejny problem, roztazene. Neni chyba u tebe.
Ano, tak si rikam, ze ma zvlastni listy, tak nevim co do toho sacku dali a co z toho vyroste. A dekuji za radu.
Předpěstování košťálovin, 2.2.2024
ano, pred par dny pikyrovani do sadbovace s okem 3x3cm, pokud budou prerustat, pujdou do vetsich, ale podle mne to vydrzi do zacatku brezna, kdy je mam v planu dat do skleniku, snad nebude v dubnu zase -10. Do tak malych kvuli mistu, protoze uz je na... celý příspěvek >
Papriky 2024, 17.1.2024
Od kazde asi 10-15 semen, pujdou jen do skleniku, na zahradce mam jen jeden zahon, kde mam misto jen pro rajcata a cibuli. Mezi rajcata letos naperu jeste zeli a brokolici. Plochu ve skleniku mam netto 9m2, nijak jsem to nepocital, ale urcite 10x... celý příspěvek >
Papriky 2024, 17.1.2024
Jo, a pred 14.ti dny vyseta Poupila, sladka mini papricka, bude z ni pokojovka, ta bude na parapetu doma. MK:
Papriky 2024, 17.1.2024
Ja dnes vyseto: Monanta, Afrodita, Rubinova, Lydia, Hamik, Tongua, a marketove z plodu cervena dlouha uzka z Turecka, moc dobra a sladka (Corno rosso?). Vyrazena Parade - prilis tenke steny, Ornela - trpela u mne na suchou hnilobu, Mejka - sice... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 16.1.2024
Angelle MK
Pěstování ozimé zeleniny, 5.1.2024
Ja jsem dnes sklidil zbyvajici kvetaky, hlavy kolem 10cm, nez mi je znici ohlasene mrazy. A take jsem vysel kvetak, kapustu a zeli pro predpestovani. Vse pujde do skleniku pocatkem brezna, pokud pocasi dovoli. Redkvicky tamtez vysete v listopadu uz... celý příspěvek >
Špičaté zelí, 4.1.2024
Ja bych tak nejak rekl, ze by prece semenarske firmy neprodavali neco, co za to nestoji a neni vyzkousene. Navic si nemyslim po tvych zkusenostech ze bys nekde udelal chybu.No taky jsem o nem premyslel, ale vyhralo Express, uz nebudu. Dam vedet jak... celý příspěvek >
Špičaté zelí, 3.1.2024
Tak vidis, nakonec si mne predbehl . Ja jeste cekam na semena z Alegra, prepokladam ze o vukendu kostaloviny a celer vyseju. MK
Pěstování ozimé zeleniny, 19.12.2023
teda, pane Walter, prosel jsem si ted tema Predpestovani kostalovin, a musim rict, ze opravdu nejsem ten pravy, koho se ptat co pestuji. mate to kouzelne a krasne. Tim jsem take zjistil, ze nejsem prvni, koho napadlo pestovat kostaloviny brzo ve... celý příspěvek >
Pěstování ozimé zeleniny, 18.12.2023
nynejsi slunecne dny tomu pomuzou, mam totiz nespravne orientovany sklenik delsi stranou na jih, zas to trochu vyrovna tu mrazovou kotlinu. Teplomer s datalogem bohuzel nemam, asi bych mel take neco poridit. Kdyz sviti, je tam teplo, pocitove, i kdyz... celý příspěvek >
Pěstování ozimé zeleniny, 18.12.2023
prave ze nedaval asi tri roky, nu asi to pocka, nic se nedeje. naposledy jsem daval kdyz mi sklenik, potazmo papriky v nem zamorili msice, od te doby pod kontrolou a bez postriku.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika