|
Příspěvky uživatele - 210.156
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2023, 12.9.2023 Pane Petre, nekde jsem semena i videl k zakoupeni, mne se do ruky dostala sazenice a nechal jsem si semena. Kazdorocne mam par rostlin, bohuzel je ale dost pozdni, to se clovek naceka. Goldkrone jsem jeste nepestoval, ale poridim ho a zkusim, diky za... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 29.8.2023 Ahoj, ja mam ted, jak se ochladilo a prsi a prsi, problemy take s praskanim rajcat, praskaji dokonce i odolne jako spencer. Velka, mala, vsechny krome Green Tiger. Plisen zatim neni, ale praskli snad vsechny co uz meli cervenou barvu aspon trochu,... celý příspěvek > |  |
|  | Mléko namísto zkysnutí zhořklo - co se stalo?, 28.8.2023 Presne jak pise pani Lida, nepasterizovane mleko v marketu nekoupite. i Cesrtve mleko v plastu za 45,- je pasterizovane. Nepasterizovane zkysne vzdy. |  | Borůvky chřadnou, 11.8.2023 no t*l :))) |  | Borůvky chřadnou, 10.8.2023 ano, chybi ji hlavne uhnile koreny, ze |  | Borůvky chřadnou, 10.8.2023 Ano, mam neodolatelnou potrebu, a nejsem bio, ale nemam rad postriky, resp. se jim vyhybam sec to jde, casto nejde. Rad jste dostala dost ale nejak vam to proste nestaci. Samozrejme si delejte co chcete, ale necekejte, ze problem se vyresi dva dny po... celý příspěvek > |  | Borůvky chřadnou, 9.8.2023 Tak ja uz fakt nevim, resite neustale ph, pritom mate dle vas zasazeno v substratu a raseline pro boruvky, tedy ph je v pohode. navic neustale lejete nejaka hnojiva. Tech vasich boruvek bych se ani nedotkl, ty musi byt pekne chemizovane. Vam se... celý příspěvek > |  | Borůvky chřadnou, 8.8.2023 ...Žluté listí jen tak náhle nezezelená, nové výhony nevyraší. Nyní budete muset počkat do dalšího roku, zda se váš zásah do podzimu a pak na jaře projeví...
...a co jsem rikal jinyho. |  | Borůvky chřadnou, 8.8.2023 Vsak se podivejte, madam, 13, resp. 12 a tri ctvrte stran diskuze se resi jak zmerit pH a jak to nutne chcete ale strcit do toho korunu, to uz jako ne. Mate to rozbite, asi uz to prestava byt prinosne pro ostatni.
..."komu není rady, tomu není... celý příspěvek > |  | Borůvky chřadnou, 4.8.2023 Tak to vypada, ze slecna Vladka chce zahltit zdejsi forum. A ted se naveze do mne, ze chce poradit a ja nic, ale ja se nechytim do pasti a budu to ignorovat. Takze Vladko, je to rozbity, pockej co to udela napresrok. A nehnojit. nicim. |  |
|  | Rajčata 2023, 30.5.2023 ano, je treba se poucit, priste uz budu pestovat jen jako 2.66. |  | Choroba paprik, tož nebyl to mravenec= /, 23.5.2023 No mne asi hrabne, ja to mam taky... nechce se mi davat chemii do skleniku, musim vymyslet neco jineho- Premyslim Clonostachys a poradne prolit, nebo Polyversum. Oboje jsou houby. Letos asi nebude uroda. a to jsem se o sklenik tak pekne staral, v... celý příspěvek > |  | Červené listy na konci větví, 11.5.2023 asi si delate srandu, mne to prijde normalni, zelenou chyti pozdeji. Tohle delaji hlavne merunky. |  | Rajčata 2023, 11.5.2023 spencer jsou vyborne. Dotaz, nemate nekdo navic jednu dve sazenice biftekoveho rajcete, Zbiroh, rokycansko, berounsko... Dekuji. MilosK.
milkeb zavinac atlas.cz |  | Cibule ze semínek, 4.5.2023 Nekdy koncem brezna (nebo driv) jsem vysil cibuli do hloubky asi 2cm, neproschla, a doted nevylezla. Jsem z toho trochu nervozni. Mam vysit znova, nebo jeste pockat? ano, byly mrazy az -10 k ranu, tech par noci, ale na sacku pisou seti i v unoru. tak... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|