Příspěvky uživatele - 210.156

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování ozimé zeleniny, 18.12.2023
No, ja kostaloviny nikdy nepestoval, zaprve nemam misto, a zadruhe vzdy je problem se skudci, chemii pouzivat nechci, mozna pouziju trik se zaclonou jak se zde psalo. Nejsem sobestacny, jen se tim bavim, hlavne rajcata a ve skleniku par paprik,... celý příspěvek >
Pěstování ozimé zeleniny, 18.12.2023
Vypada to zatim, ze rostou. 24.11. zadne naznaky ruzice a to uz padal snih, ted po mrazech ruzice velikosti tenisaku. Vsak se uvidi, o nic nejde, Zkusim si jeste vysit v lednu, abych v breznu mohl zasadit do skleniku, a verim, ze v kvetnu sklidim... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 30.11.2023
Vladimire, prisli ti ode mne ty seminka, nebo se to ztratilo? Zakoupil jsem dnes zarovku smart kde jde nastavit teplotu svetla mezi 2700 - 6500, 9w, 1000 lumenu, uz mam pripraven reflektor, bude to na sazenicky hned po vykliceni. je mi lito jim sviti... celý příspěvek >
Pěstování ozimé zeleniny, 31.10.2023
Dusikate vapno pouzivam jedno za 2-3 roky. Nerad strikam cokoli chemii, natoz ve skleniku, kde se to aspon castecne neomyje destem. Melo by to zlikvidovat skudce prezimujici v pude, tedy pro mne msice a svilusky. Myslim ze to funguje, pak sezonu nebo... celý příspěvek >
Pěstování ozimé zeleniny, 31.10.2023
ano, to nebude problem az budou mrazy pres to neco prehodit. S neuspechem pocitam, za zkousku nic nedam. Jen holt nezryju cely sklenik, to ale nevadi. Chtel jsem na jare dat dusikate vapno, kvuli skudcum, nedelam to kazdy rok, ale to se vse uvidi.... celý příspěvek >
Dozrleli jablone 🍎, 12.10.2023
To je velka parada. Mam dotaz, nejsou trochu preplozene, mate takto urodu kazdy rok? Dekuji. Milosk.
Rajčata 2023, 12.10.2023
Jestli to bylo na mne, ano, je cas, pockam. Diky.MilosK.
Rajčata 2023, 26.9.2023
jiz jsem zde psal, milkebzavinacatlas.cz MilosK.
Rajčata 2023, 25.9.2023
A ja bych vam mohl na oplatku poslat semena nejsladsich paprik co jsem kdy jedl. Uz nekolik sezon zkousim najit tuto odrudu od semenarskych vyrobcu, z duvodu, ze semena mam odebrane z plodu od kamarada, tedy uz musi byt nejak kdo vi s cim zkrizene,... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 25.9.2023
Dobre, a doporucil by jste mi nejakou odrudu, o ktere si myslite ze je dobra a ma co nejmene semen? Dekuji.
Rajčata 2023, 22.9.2023
Dekuji ti, budu netrpelive cekat. ne ze by mi semena vadily, ale syn ma crohnovu chorobu a nesmi semena ani slupky, ale rajcata ma rad, tak by to hodne pomohlo. Budu cekat.
Rajčata 2023, 21.9.2023
ahoj Vladimire, bezsemenna rajcata jsem tu shanel nedavno. V clanku pises ze bys jih par poslal dal, mohl bys mne, prosim, kotaktovat na emailu milkebzavinacatlas.cz? Ja je chtel kopit v USA, ale je tam problem, maly ze poslou jan nad 100 dolaru,... celý příspěvek >
Maliny, 15.9.2023
Aaa, to kdybych vedel, az pujdu na zahradku, proberu se kvetniky, na nem by to melo byt, matne vzpominam, ze je to Zlata kralovna, Golden Queen, jisty si nejsem, kdyz to pujde, upresnim.  Bujne se mnozi, vyska asi 160-180cm. MilosK.
Rajčata 2023, 12.9.2023
Pane Petre, nekde jsem semena i videl k zakoupeni, mne se do ruky dostala sazenice a nechal jsem si semena. Kazdorocne mam par rostlin, bohuzel je ale dost pozdni, to se clovek naceka. Goldkrone jsem jeste nepestoval, ale poridim ho a zkusim, diky za... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 29.8.2023
Ahoj, ja mam ted, jak se ochladilo a prsi a prsi, problemy take s praskanim rajcat, praskaji dokonce i odolne jako spencer. Velka, mala, vsechny krome Green Tiger. Plisen zatim neni, ale praskli snad vsechny co uz meli cervenou barvu aspon trochu,... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika