Příspěvky uživatele - 208.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2024, 6.12.2023
Není zač se omlouvat. Téma plíseň je nadčasové. Milan HP
Rajčata 2024, 6.12.2023
Peroxid jsem zkoušel, ale ne postřik, jen aplikaci na postižená místa (3% roztok). Byl ale rok opravdu vysokého infekčního tlaku, takže jsem si nepomohl. Plody na neodolných byly většinou nakažené. To bylo v roce 2020. Nejúspěšnější zásah jsem... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 6.12.2023
Waltře, máš objímku zvenčí? Ptám se proto, že až vyrostou, budou nejspíš potřebovat silnější zdroj. A pak by to mohlo příliš hřát. LEDky ale hřejí nejvíc do patice. Výhoda té fólie je, že na ně dopadá světlo ze všech stran. Jaká je uvnitř... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 6.12.2023
Ústí n. L. Chalupa a zahrada jsou v kopcích nad námi. Asi 15 km. Milan HP
Najchutnejšia odroda zemiakov - vraný typ A, 6.12.2023
"Ovlivňuje polymeraci sacharidů" V tom je ten klíč. A zdá se mi, že to odporuje tomu, že snižuje rozvařivost a močnatost. Žádné barevné změny se neprojevily a ani jiné "poruchy". Příští rok si vypěstuji brambory stejnou metodou. Dám vědět. A... celý příspěvek >
Najchutnejšia odroda zemiakov - vraný typ A, 5.12.2023
"Zlepšuje" záleží na subjektivním hodnocení. Pokud máte raději škrobovatější, pak ano. Pokud ne, tak to neplatí. A jak vy víte, jak jsem hnojil? Nechte to už na pokoji. Já věřím jen výsledkům ve svých podmínkách. Vaše útoky se mnou... celý příspěvek >
Ověřil a budu ověřovat dál. Vaše "srovnávací pěstování" si nechte pro svou zahrádku. A jen tak mimochodem: vy jste ho prováděl? Že jste si tak jistý. Dělejte, co umíte. Totéž budu dělat já. A také o tom referovat. Stavte se třeba na hlavu,... celý příspěvek >
To je běžné. Přináší to větší výnosy, a ty jsou pro velkopěstitele to nejdůležitější. A pro většinu malopěstitelů také. Však to nikdo nepopírá. Stále hovořím o textuře a obsahu škrobu, tedy o chuti. A pro mne je ta důležitější než výnos. Je to tak... celý příspěvek >
A proč vám to vadí? Pokud si něco přečtete o draslíku a bramborách, zjistíte, že to není moje umanutost, ale vaše ignorance. Maucta. Milan HP
Draslík, ačkoliv to tady budou někteří popírat, podporuje tvorbu škrobu v hlízách. Tedy vyrostou větší, ale moučnatější. U běžných odrůd je to spíš klad, ale když chcete, jako já, opravdu lojovatá A a menší výnos vám nevadí, jako mně, je lepší ho... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 5.12.2023
Já mám zryté dva: jeden omylem, tam jsem původně chtěl dát česnek, ale změnil jsem plán a pak ten skutečný česnekový. Na tu oblevu jsem se díval na Němcích, ale podle předpovědi tam nahoře nehrozí ani roztátí sněhu. No nic, však já na nějaké řešení... celý příspěvek >
Najchutnejšia odroda zemiakov - vraný typ A, 4.12.2023
Přidám také svou trošku do mlýna. Nejsem žádný zkušený pěstitel brambor a kvůli plísní bramborové pěstuji jen velmi rané odrůdy. Měl jsem postupně Rosaru, Colette, Anuschku a Gloriettu. První 3 A-B (či obráceně) a jen ta poslední byla uváděna jako... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 4.12.2023
Díky za pochvalu. Tou "džunglí" jsem chtěl říct, že už jsou přehuštěné. Zítra se pustím do reorganizace. Dneska už na to nemám sílu. A Ty pod tím světlem budeš mít taky krasavce. Z té Tvé fotky to jasně vyčuhuje. Mám dojem, že budou chtít pomalu... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 4.12.2023
Dobrá práce. Vypadají krásně silné a o to jde. A silné jsou proto, že, majíce funkční pravé lístky a světlo, mají dost energie rozvíjet kořínky. Čím jsem starší, tím víc věřím principu, že úspěch rostlin se odvíjí od dostatečného kořenového systému.... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 4.12.2023 Obsahuje fotku
Jasně, čím vyšší intenzita osvětlení, tím líp. A to jsi ještě nekoukal na kořínky, tam by ten rozdíl byl vidět ještě líp. Předpokládám, že tu intenzitu jsi zvýšil jednoduše tím, žes snížil vzdálenost mezi rostlinami a zdrojem. Já ji od začátku... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika