|
Meruňky 2024, 3.4.2024 Na južnom Slovensku minulý rok v sadoch pri dedine Čenkovce zmrzli všetky marhulky aj keď kúrili odolali len 2 odrody Bergecot, Milord nevedel by som to len boli u mňa zastavení šlachtitelia z Česka a tý mi to rozprávali navštívili tento sad.
|
 |
Proč mi nechce prokvasit kvas ze špedlíků a myrabelánu?, 29.3.2024  Musíte dať do vášho kvasu aspoň 1kg - 2kg cukru 10l vody 100g kyseliny citrónovej na 100l kvasu rozmiešať a bude to ok. |
 |
|
 |
Julika 🫐, 27.3.2024  Nemecká spoločnosť Artevos predctavila novú slivku Julika. |
 |
Vavilov🍐, 26.3.2024  Záhradkári už začali štepiť zaujímavé odrody hrušiek dali názvy odrôd podľa toho som našiel aj stránky tak tu niečo dám. |
 |
Roubování, 26.3.2024  Veľmi jednoduché štepenie bolo na facebooku spravil som pár fotiek. |
 |
Cacansku lepoticu alebo Stanley?, 26.3.2024 Pán Walter tiež pekná úroda. |
 |
Cacansku lepoticu alebo Stanley?, 25.3.2024  Priateľ záhradkár mi poslal nádherné fotky slivky Stanley foto z minulého roka mal neskutočne krásnu úrodu. |
 |
Mráz ve vegetačním období v roce 2024, 25.3.2024  Dnes prišli ďalšie odrody. |
 |
QTee, 25.3.2024  Niečo z Belgických sadov práve im tam kvitne hruška QTee, zaujímavé je tvarovanie stromov. |
 |
Pestovani jednouplodicích jahod, 25.3.2024  Neobvyklé pestovanie jahôd. |
 |
|
 |
Mráz ve vegetačním období v roce 2024, 24.3.2024  Keď ste prihlásený v niektorých šlach.staniciach eu tak vám posielajú novinky z ich sadov.Toto je z cotinternational čo mi poslali tam sa už roky zaoberajú šlachtením marhúľ z neskorím kvitnutim, aby marhulky prečkali jarné mrazi a mohli sa vysádzať... celý příspěvek > |
 |
Mráz ve vegetačním období v roce 2024, 24.3.2024  Všetky marhulky už odkvitli ale tieto odrody ešte len začali kvitnúť. |
 |
Degustácia Holovousy, 29.1.2024 Pán záhradkár mňa nezaujímte, ani ten ďalší borec výsledky dostávam od priateľov čo tam boli, vy dajte niečo super zaujímavé múdrosť vie každý anonim a prihláste sa hrdina. |
 |
Degustácia Holovousy, 28.1.2024  Takýchto trólov na každom fóre likviduje administrátor, je to na ňom ako zakročí. Že nerobí nič sa mu čudujem, potom toto forum aj tak vyzerá, záhradkári sú znechutený dávať príspevky.Mám svoje fórum na facebooku chodím na iné záhradkárske fóra dám... celý příspěvek > |
 |
Degustácia Holovousy, 23.1.2024  Dnes mi prišlo vyhodnotenie degustácie Holovousy. |
 |