Příspěvky uživatele - 208.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Česká rajčata 2017, 30.3.2023
Vladimíre, jsou všechna z nejnižšího vijanu (a ty o malinko větší už jsem sežral). Na těch výš jsou o dost větší, a to jak u Bejbin, tak u Startek i Mandatu. Na dnešní fotce Startky je to dobře vidět. Vysvětluju si to tím, že ty rostliny věnovaly a... celý příspěvek >
Papriky 2023, 30.3.2023
Mám mailnout redakci? Mám na ně kontakt. Posledně byli velmi vstřícní. Milan
Papriky 2023, 30.3.2023
Ahoj Waltře, když dostanu příspěvek s obrázkem jako reakci, ukáže se fajn. I v jednotlivých sekcích. Jen na celkových nových příspěvcích to nějak hapruje. A co se toho neúspěchu týká, moje reakce byla: jó, chlapče, za blbost se platí. A u Matky... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 30.3.2023 Obsahuje fotku
Původně jsem nechtěl reagovat, ale pak jsem si to rozmyslel. Tady je fotka toho supermarketu, kde ta rajčata kupuju. Je dnešní. Milan HP
Rajčata 2023, 30.3.2023
Myslíte špatně. A fotky posílám pravidelně. Milan HP
Papriky 2023, 30.3.2023
Také jsem to míval, dokud jsem používal Agro a Forestinu. Teď používám výsevní Gramoflor na klíčení a do směsi míchám také výsevní substrát od firmy Florcom (balení 75l). Kupodivu smutnice se téměř nevyskytují. Ovšem na paprikách se mi zase... celý příspěvek >
Mráz ve vegetačním období, 30.3.2023
Není vůbec důsledné to globální oteplení. Spíš rozkolísané, a to je ten průšvih. Držím palce. Milan
Papriky 2023, 30.3.2023
Dagmar, dobrý den. Je mi líto, ale vaše fotka není vidět, pokud není někde samostatně. Ani na nových obrázcích. Perlit mám, dokonce jsem v něm kdysi i klíčil, ale přijde mi to hodně náročné na uhlídání. Tenkrát jsem neuhlídal (mám teplo jen tam,... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 29.3.2023
Ne tak moc, ale odmítáš se pak vyjádřit. To mi přijde divné. Jasně, nemůžu Ti dát ochutnat, ale alespoň k tomu vzhledu. Milan
Rajčata 2023, 29.3.2023
S trolly netančím. Milan HP
Odrůdy rajčat, které už rozhodně nechci, 29.3.2023
Dobře, že jste tohle vlákno znovu otevřel. Úplně jsem na něj zapomněl. Loňský rok byl u mne na zahradě i na balkónech skvělý, ale přesto jsem letos vynechal některé odrůdy. Největším zklamáním pro mne asi bylo Crokini. Všemi vychvalovaný americký... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 29.3.2023
A proč jsi tedy chtěl fotku? Milan
Rajčata 2023, 29.3.2023
Děkuji vám za vaši "vzácnou" radu. Ale nikdo se vás o ní neprosil. Možná už jste slyšel, že nevyžádané rady jsou nezdvořilost. Milan HP
Rajčata 2023, 28.3.2023
Vladimíre, koukal jsem na německou předpověď pro Brno. Koncem příštího týdne by mělo být okay. Dřív to asi nemá smysl. No a to "dání do pořádku" je můj klíčový problém. Prostě toho stíhám míň a míň. Ale nějak mám potíže sladit to, co je třeba, s tím... celý příspěvek >
Papriky 2023, 28.3.2023
Tak mi zase jednou Matka Příroda nakopala zadek za mé chyby. Můj listopadový výsev paprik umírá na úbytě.Tedy nedostatek výživy. Na rozdíl od svého zvyku přidávat do směsi v kartónech Cererit a nyní i síran draselný, té várce jsem nepřidal nic s tím,... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika