Příspěvky uživatele - 208.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2023, 8.4.2023
Vladimíre, nebičuj se zase tolik. Myslím, že se na nich podepsalo i to nepříliš světelné jaro.  Pokud mají slušné kořenové systémy, tak to zvládnou. V nejhorším jich tam dáš o pár míň. Milan
Rajská jablíčka 2023, 7.4.2023
Díky tomu, že jsem fotil, jsem také dnes sklízel. Dalo to přes 40dkg, takže od 17.3. dodnes jsem sklidil přes kilo. Když se podívám zpátky, je to bezprecedentní, osobní rekord. Tedy jen u mne. Jsou i mnohem lepší "zimní pěstitelé". Viď, Evi... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 7.4.2023
Vítejte do klubu. Díky za identifikaci/registraci - má to i své výhody. Ano, dneska jsem udřenej z práce "na zahradě". Té domácí. No, zahrada není úplně přesný popis, ale spokojme se s ním. Je to takový "skleník" naruby: místo tepla zajišťuju... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 7.4.2023
Taky tak: krásné Velikonoce všem. Jen si tak ale uvědomuju, že když nebude počasí na práci na zahradě, stejně budeme nesví. Tak snad to Matka Příroda ví. Milan HP
Rajčata 2023, 6.4.2023
Už nehraju. Najděte si jinou čarodějnici na své kladivo. Milan HP
Rajčata 2023, 6.4.2023
Ještě jsem nezačal. Milan HP
Rajčata 2023, 6.4.2023
Ani já. M.
Rajská jablíčka 2023, 6.4.2023
Já jsem rajčatům v tomhle ohledu totálně nevěrný. Piju produkt révy vinné, a to červený Merlot. Má to, a to je ověřené přímo na mně, léčivý efekt na cévy. Zrovna jsem si usrkl. Ale o "rajčatovici" jsem už někde četl. Jenže si pamatuju, že do ní... celý příspěvek >
Rajská jablíčka 2023, 6.4.2023 Obsahuje fotku
Tak tohle je moje "džungle" dnes. Naposledy jsem sklízel 1.4.. Vidím, že je čas na novou sklizeň. Co mě ale fascinuje je, že se tvoří plody i v části, která už je nad horní hranicí okna i svítidel. Tedy v prostoru téměř beze světla. Vyvozuji z toho,... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 6.4.2023
Ale ne, neuteču. To bych udělal přesně to, co si místní trollové přejí. Nejspíš začnu psát skutečné hovadiny, aby se mohli "vyřádit". Milan HP
Rajčata 2023, 6.4.2023
Nic si nedomýšlím. Zkuste si přečíst třeba tu naši diskuzi o bramborách. Už nevím ale, jaké to bylo vlákno. Vyfasoval jsem takových urážek, protože jsem tvrdil, že teplota půdy při sázení brambor má být 6 - 8°C a že je nejlepší ji změřit. Totéž... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 6.4.2023
Vladimíre, není to tak docela přesné: spousta lidí se mne snaží přesvědčit, že důležitost teploty půdy (o vzduch opravdu není sporu) je jen můj výmysl. I Ty jsi ode mne požadoval nějaký "důkaz". Vypadají bytelně, ta Tvoje pařeniště. Které odrůdy... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 5.4.2023
Raději ne. Stal jsem se velmi neoblíbeným a málokdo by mi věřil, že fotky jsou pravé. Ale mezi námi, ten nápad s tím uležením "na polici" vůbec není špatný. Jsou fakt o poznání lepší, než když je utrhnu a hned slupnu. Obojí Bejbino i Startky. Mám... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 5.4.2023
"V takovém případě pak snesou i teplotu vzduchu 4°C po dobu dvou až tří hodin. Opravdu krátkodobě pak cokoliv, co je nad bodem mrazu." Takhle, jak jsem to napsal, je to blbost. Ne lež, ale omyl, chyba. Sypu si popel na hlavu. Lež je úmyslná a ve... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 5.4.2023
A dodám, že ta zmíněná věta, které se tak držíte, byla napsána jako varování a možná nepřesně formulovaná. Mělo být "přežijí bez úhony na růstu" a dobrá, možná ten čas jsem zkrátil přespříliš. To je celé. Milan HP
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika