Příspěvky uživatele - 208.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2023, 11.4.2023
Rozumím-li správně, dílo je hotovo k Tvé spokojenosti. A celkem rychle. No a o tom to je. Už jsi je vysadil? Jaké odrůdy tam máš či dáš? Musel jsi něco ubrat? Milan
Kultivátor, který i, 11.4.2023
Ten můj "kultivátor" je typ Milan HP 2. Dře jako dva koně. Maximální výkon je 10 m2 za 3 hodiny (na den). Ale zvládá i kamenitou půdu ve svahu do hloubky minimálně 30 cm a zároveň vybírá plevel i kamínky. Dost žere a pije. Díky za varování v... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 9.4.2023
Přesně takovou mám zkušenost i já: dole husté koště, pak jen taková docela dlouhá štětka na láhve a pod výstupem ze země košťátko. Vidím v tom souvislost s přístupem k vodě. Prostě takhle si ta rostlina zajišťuje vodu zespoda, ale i z povrchu. A to i... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 9.4.2023 Obsahuje fotku
Slíbil jsem fotku sadby z 18.2. Tady je. Už jsou to velký klackové. Vždycky to kalkuluju tak, aby v případě příznivého počasí mohly jít ven už koncem dubna, ale zároveň jim dám dost směsi, aby v případě nutnosti - jako v roce 2021 - vydržely bez... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 9.4.2023
Je to v podstatě z nouze ctnost. Záda už to prostě nutně potřebují. Slibuju si od toho, že dokážu vysadit víc sazenic najednou. A protože jsem prohloubíl některé záhony, můžu už si to z hlediska vrstvy ornice někde dovolit. Na těch místech, která... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 9.4.2023
Kéž by v této zemi byly jen takovéhle "nesystémoviny". Milan HP
Rajčata 2023, 9.4.2023
Tohle já vůbec neřeším: teď něco potřebuju a rubáš nemá kapsy, takže to koupím. Ten můj stál nějakých 800 Kč. Co takhle si ho vypůjčit? V Brně je určitě nějaká půjčovna anebo ho má někdo ze známých zahrádkářů. Osobně bych to navrhl synkům jako dárek... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 9.4.2023
Stejný problém mám i já. Mnohem víc semínek vyšlo (tedy jen u rajčat), než jsem očekával. Ale to se nějak vyřeší. Přesně: zdravotní trable mají jasně přednost. Ostatní musí počkat. No, já jsem si opatřil zemní vrták, tedy vlastně dva: 9 a 15... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 8.4.2023 Obsahuje fotku
Ta moje druhá várka setá 16.3. vypadá dneska takhle. Únoráci (18.2.) už jsou všechny v balkonovníku, taky mají 40 cm. Je tam i část druhé várky. Dneska to nechci otevírat, mají tam kolem 11°C. Až to otevřu, vyfotím. Milan
Rajčata 2023, 8.4.2023
Vladimíre, nebičuj se zase tolik. Myslím, že se na nich podepsalo i to nepříliš světelné jaro.  Pokud mají slušné kořenové systémy, tak to zvládnou. V nejhorším jich tam dáš o pár míň. Milan
Rajská jablíčka 2023, 7.4.2023
Díky tomu, že jsem fotil, jsem také dnes sklízel. Dalo to přes 40dkg, takže od 17.3. dodnes jsem sklidil přes kilo. Když se podívám zpátky, je to bezprecedentní, osobní rekord. Tedy jen u mne. Jsou i mnohem lepší "zimní pěstitelé". Viď, Evi... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 7.4.2023
Vítejte do klubu. Díky za identifikaci/registraci - má to i své výhody. Ano, dneska jsem udřenej z práce "na zahradě". Té domácí. No, zahrada není úplně přesný popis, ale spokojme se s ním. Je to takový "skleník" naruby: místo tepla zajišťuju... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 7.4.2023
Taky tak: krásné Velikonoce všem. Jen si tak ale uvědomuju, že když nebude počasí na práci na zahradě, stejně budeme nesví. Tak snad to Matka Příroda ví. Milan HP
Rajčata 2023, 6.4.2023
Už nehraju. Najděte si jinou čarodějnici na své kladivo. Milan HP
Rajčata 2023, 6.4.2023
Ještě jsem nezačal. Milan HP
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika