|
Příspěvky uživatele - 208.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pěstování rajčat v pařeništi, 25.4.2023 Ano, vzpomínám. Ale také vzpomínám, že mi to nebylo dostatečně jasné ani tenkrát. Nevadí. U mne se zdá, že zatím dochází k opylení normálně při těch teplotách, které jsem uváděl (i když možná ty květy byly opyleny už před exilem). Dej prosím vědět,... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat v pařeništi, 25.4.2023 Vladimíre, s tím opylením mi to není tak úplně jasné. Nedávno jsem hodil do balkonovníku 5 už vzrostlých rajčat, všechna už s květy. Ty teploty tam se pohybovaly od řekněme 6°C přes noc do 15°C přes den v tom ošklivém počasí. A objevuju, že Maglia... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2023, 24.4.2023 Dík za info.
Milan HP |  | Likvidace nechtěných 70ti letých jedlí lidským škůdcem, 24.4.2023 Waltře, já tomuhle postoji říkám "lpění". Na věcech, které důležité nejsou, tedy jedle (určitě užírají i ze stěžovatelovy zahrady - Pepé má naprostou pravdu, tyhle stromy do zástavby a zahrad jsou jako slon v porcelánu), do té míry, že jsme ochotni... celý příspěvek > |  | Karel, Jiří - polykarbonátové pařeniště, zkušenosti, 24.4.2023 To je paráda. Ani ne tak ten skleník, jako ta botanická zahrada kaktusů. Úžasné. Kolik jich máte? A určitě jste měl koupit mnohem větší.
Milan HP |  | Rajčata 2023, 24.4.2023 Ano, to by bylo ideální. Mne od toho ale odrazuje přesně ten problém, který má i Vladimír: dojíždění na zahradu. Určitě by se dalo sestrojit otevírací zařízení ovládané telefonem, ale vzhledem k tomu, že mám balkonovníky u nosu a ty fungují celkem... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat v pařeništi, 23.4.2023 A jak to s tou teplotou dopadlo? |  | Rajčata 2023, 23.4.2023 Díky za díky, ale přiznám se, že jsem byl inspirován jednou místní "pří" tady na fóru. Bohužel už si nepamatuju, s kým (host). Tomu ty díky patří nejvíc. A ta mě přiměla přemýšlet o výhodách či nevýhodách jak mého starého, tak toho nového přístupu.... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat v pařeništi, 23.4.2023 Vladimíre, ta ohřátá voda není špatný nápad. Dodá alespoň trochu tepla. Ale těch mrazů bych se nebál: nemají být nijak výrazné a v zavřeném pařeništi mrznout nebude. Ty tam máš ještě přes sklo netkanku, že? Dáš tam datalog?
A měl jsi dobrý nos,... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat v pařeništi, 23.4.2023 Vladimíre, já ji mám stále rád, i když bolí víc a víc. A Ty nejspíš také. Co by nám bránilo nedělat nic, jen si sednout k televizi či jiné zábavě. De fakto nic, a přece to neuděláme.
Jak si vedou Tvoje pařeniště v těchto (už končících) slunečných... celý příspěvek > |  |
|  | Mohu již přenést do skleníku?, 18.4.2023 Nelpím na nich. Mé vysvětlení není správné.
Milan HP |  | Mohu již přenést do skleníku?, 18.4.2023 Nejspíš nemá, ale já jsem si to tak vysvětlil, proto jsem se domníval, že jsou v té inkrustaci nějaké inhibitory. Pokud jsou to pouze fungicidy, je to moje vysvětlení mylné.
Milan HP |  | Mohu již přenést do skleníku?, 17.4.2023 Ne, trollení v tom není. Už jsem odpovídal jiné reakci, že moje zkušenost s inkrustovanými semeny okurek je taková, jaká je. Podobně je tomu s partenokarpickými okurkami. Mám přestat věřit své (a nejen své) zkušenosti? To je přeci jediný zdroj... celý příspěvek > |  | Mohu již přenést do skleníku?, 17.4.2023 Víte, já nechci popírat vaše tvrzení, ale má (a nejen moje) zkušenost s klíčivostí inkrustovaných semen okurek je taková, jaká je. Mám ji popírat?
Milan HP |  | Mohu již přenést do skleníku?, 17.4.2023 Já mám to pořadí obvykle obráceně. Ale nelituju toho. Letos mi nějak doma na ty okurky nezbylo místo. Už jsem psal, že pěstuju v bytě a mám jen omezený počet oken k dispozici. A to ještě to jedno vyžaduje velké diplomatické schopnosti, abych... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|