Příspěvky uživatele - 208.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování rajčat v pařeništi, 25.4.2023
Ano, vzpomínám. Ale také vzpomínám, že mi to nebylo dostatečně jasné ani tenkrát. Nevadí. U mne se zdá, že zatím dochází k opylení normálně při těch teplotách, které jsem uváděl (i když možná ty květy byly opyleny už před exilem). Dej prosím vědět,... celý příspěvek >
Pěstování rajčat v pařeništi, 25.4.2023
Vladimíre, s tím opylením mi to není tak úplně jasné. Nedávno jsem hodil do balkonovníku 5 už vzrostlých rajčat, všechna už s květy. Ty teploty tam se pohybovaly od řekněme 6°C přes noc do 15°C přes den v tom ošklivém počasí. A objevuju, že Maglia... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 24.4.2023
Dík za info. Milan HP
Likvidace nechtěných 70ti letých jedlí lidským škůdcem, 24.4.2023
Waltře, já tomuhle postoji říkám "lpění". Na věcech, které důležité nejsou, tedy jedle (určitě užírají i ze stěžovatelovy zahrady - Pepé má naprostou pravdu, tyhle stromy do zástavby a zahrad jsou jako slon v porcelánu), do té míry, že jsme ochotni... celý příspěvek >
Karel, Jiří - polykarbonátové pařeniště, zkušenosti, 24.4.2023
To je paráda. Ani ne tak ten skleník, jako ta botanická zahrada kaktusů. Úžasné. Kolik jich máte? A určitě jste měl koupit mnohem větší. Milan HP
Rajčata 2023, 24.4.2023
Ano, to by bylo ideální. Mne od toho ale odrazuje přesně ten problém, který má i Vladimír: dojíždění na zahradu. Určitě by se dalo sestrojit otevírací zařízení ovládané telefonem, ale vzhledem k tomu, že mám balkonovníky u nosu a ty fungují celkem... celý příspěvek >
Pěstování rajčat v pařeništi, 23.4.2023
A jak to s tou teplotou dopadlo?
Rajčata 2023, 23.4.2023
Díky za díky, ale přiznám se, že jsem byl inspirován jednou místní "pří" tady na fóru. Bohužel už si nepamatuju, s kým (host). Tomu ty díky patří nejvíc. A ta mě přiměla přemýšlet o výhodách či nevýhodách jak mého starého, tak toho nového přístupu.... celý příspěvek >
Vladimíre, ta ohřátá voda není špatný nápad. Dodá alespoň trochu tepla. Ale těch mrazů bych se nebál: nemají být nijak výrazné a v zavřeném pařeništi mrznout nebude. Ty tam máš ještě přes sklo netkanku, že? Dáš tam datalog? A měl jsi dobrý nos,... celý příspěvek >
Vladimíre, já ji mám stále rád, i když bolí víc a víc. A Ty nejspíš také. Co by nám bránilo nedělat nic, jen si sednout k televizi či jiné zábavě. De fakto nic, a přece to neuděláme. Jak si vedou Tvoje pařeniště v těchto (už končících) slunečných... celý příspěvek >
Mohu již přenést do skleníku?, 18.4.2023
Nelpím na nich. Mé vysvětlení není správné. Milan HP
Mohu již přenést do skleníku?, 18.4.2023
Nejspíš nemá, ale já jsem si to tak vysvětlil, proto jsem se domníval, že jsou v té inkrustaci nějaké inhibitory. Pokud jsou to pouze fungicidy, je to moje vysvětlení mylné. Milan HP
Mohu již přenést do skleníku?, 17.4.2023
Ne, trollení v tom není. Už jsem odpovídal jiné reakci, že moje zkušenost s inkrustovanými semeny okurek je taková, jaká je. Podobně je tomu s partenokarpickými okurkami. Mám přestat věřit své (a nejen své) zkušenosti? To je přeci jediný zdroj... celý příspěvek >
Víte, já nechci popírat vaše tvrzení, ale má (a nejen moje) zkušenost s klíčivostí inkrustovaných semen okurek je taková, jaká je. Mám ji popírat? Milan HP
Já mám to pořadí obvykle obráceně. Ale nelituju toho. Letos mi nějak doma na ty okurky nezbylo místo. Už jsem psal, že pěstuju v bytě a mám jen omezený počet oken k dispozici. A to ještě to jedno vyžaduje velké diplomatické schopnosti, abych... celý příspěvek >
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika