|
Příspěvky uživatele - 208.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Špičaté zelí, 4.1.2025 A my tady pějeme litanie, jak jsou srnčí přemnožené.
Srna nebo koza, je to k vzteku.
Milan |  | Rajčata 2025, 4.1.2025 To, co tady ukazuju, je výstřelek nudícího se zahrádkáře (tedy v zimě) a Vladimír je pěstuje v pařeništích už léta.
Výsev na výsadbu do zahrad přijde také později. Osobně vysévám nadvakrát: konec února pro zahradu v kopcích a kolem MDŽ pro nížiny... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2025, 4.1.2025 Tomato Berry už neuvidíš, protože je přejmenovali na Garden Berry. Hned jsem koukal, jestli mi z minula nezbyly, ale bohužel. Ale až půjdu do Bauhausu nebo jinam zase nakupovat, mrknu se.
Milan |  | Špičaté zelí, 3.1.2025 Totéž u nás. Prasat už ani tolik nevidět, ale srnčí je těžce přemnožené. Tady sníh taky není, to byl příběh z historie.
Milan |  | Špičaté zelí, 3.1.2025 Tebe ty pohromy nějak pronásledují. Taky se mi to kdysi stalo. Poslal jsem synka pro růžičkovou kapustu. Vrátil se a "Jakou růžičkovou kapustu?". Sežraly všechno nad sněhem. Tak hned opravy plotů a na živý plot pro jistotu ještě lesnické pletivo.... celý příspěvek > |  | Špičaté zelí, 2.1.2025 Já měl Pourovo pozdní. Ovšem bylo to v době mých zelných začátků. Koupil jsem, co bylo, protože jsem byl ignorant. A asi jsem ho ani správně nepoužíval. Je tomu už slušných pár let.
Milan HP |  | Nejchutnější rajčata, 2.1.2025 Není problém. Ozvu se na mailu.
Milan HP
|  | Špičaté zelí, 1.1.2025 Taky jsem si říkal, proč někoho irituje, že jsme odbočili od tématu. Stává se to všem a docela často. V sezóně by se ta diskuze tak nerozkošatěla. Prostě se všichni zahrádkáři trochu nudí.
Ale abych se vrátil k tématu, zhodnotím kvality všech... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 1.1.2025 Forestinu výsevák jsem kdysi měl, byla rozhodně lepší než Agro. Já se teď už léta držím Gramofloru, mušky mám každý rok, ale ne z výsevu. Až potom z běžného pěstebního substrátu. Ovšem mám za to, že jsou to smutnice. Jsou černé. Opatření jsem už pro... celý příspěvek > |  | Špičaté zelí, 1.1.2025 Jo, to jsou šikovné pomůcky.
Milan HP |  |
|  | Špičaté zelí, 1.1.2025 Přesně tak. Všechno ruční práce. A je celkem jedno, jaký salát, jestli zelný, řecký či jakýkoliv jiný.
Milan HP |  | Rajčata 2025, 31.12.2024 Tak ať Ti pěkně klíčí a rostou. Ty je taky seješ přímo do substrátu, že?
Já jsem zatím navýsost spokojen. Vždycky, když si přečtu na internetu nějakou jobovku, jdu se potěšit se svými rajčaty: hezky pofoukám květy, ta větší teď už ale nehladím. A... celý příspěvek > |  | Špičaté zelí, 31.12.2024 To bych své (ale snad ani koupené) zelenině neudělal, že bych ji sešrotoval v mixéru. Pravda, ruční práce je pomalá a otravná, ale já tu svou krájím s radostí z toho, jak pěkně vyrostla. No, příprava zelného salátu mi zabere taky 45 minut, ale o to... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 31.12.2024  První největší plod Startky včera. Bejbina jich mají snad i desítky, ale menší. 57 dní od výsevu.
Milan HP |  | Rajčata 2025, 31.12.2024 Vypadá slušně, na to, že mu nesvítíš.
Milan |  |
 |
|
|
|