|
Příspěvky uživatele - 67.218
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hardyho máslovka, 20.7.2008 Mam ju a ma velmi chutne plody. Akurat nevyhodou je, ze rastie vysoko, udajne je to jeden z najvyssich odrod hrusni, ale zivotnost ma vysoku. Takze nestrihat ju co sa tyka vysky. Je tiez nenarocna na opelenie. |  | kamienkovitost, 20.7.2008 Viete mi niekto poradit, co robit, ked Boscova flaska mava posledne roky kamienkovitost. Neda sa to vobec jest. Som nestastna kedze tato hruska zvykla mavat vybornu chut. Da sa nieco robit, nejaky postrek, hnojivo...? Alebo je to uz natrvalo. |  |
|  | hrušeň Bohemica, 20.7.2008 Viete niekto cim sa opeluje? Staci mi ak mam vedla nej Hardyho a v blizkosti Konferenciu? A ktorym rokom Vam isla do plodnosti? A nemava kamienkovitost? |  | Jake druhy vybrat?, 20.7.2008 My mame zahradu v tej istej nadmorskej vyske a tiez hnusnu ilovitu zem, malo vody a silne slnecne exponovany pozemok. Co ma nikdy nesklamalo je Cacanska lepoitica - velke plody, kazdorocna naozaj bohata rodivost - bez vynimky, skory nastup... celý příspěvek > |  | čačanská lepotica, 20.7.2008 Mam ju od 1993. Co sa tyka rodivosti, zacala rodit velmi skoro, uz treti rok a hned zarodila vo velkom, a kazdy rok mame obrovske urody. Ani jeden rok nezlyhala. A to mame mizernu ilovitu podu a nikdy sme ju nehnojili. Ak ju postriekam... celý příspěvek > |  | visne rezistentne voci spale, 20.7.2008 Mozete mi niekto poradit, ktore odrody visne su odolne voci monilii? Ja mam Morelenfeuer, ktora zakazdym nadherne kvitne a potom je to hroza. Vsetky kvety spalene. Trva to uz 5 rokov. Postreky Rovral Flo nepomahaju. Je mozne, ze ak raz chyti silnu... celý příspěvek > |  | Diva ceresna?, 20.7.2008 Chcem sa poradit, mam 4 roky staru Karesovu. Velmi rychle rastie, uz teraz je obrovska a vyzera zdravo, ma pekny rovny kmen. Tento rok mala 5 malych plodikov, vyzerali ako vtacie ceresne. Je mozne, ze sme kupili "šmejd" a dali nam vtaciu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|