|
Příspěvky uživatele - 233.16
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Roubovací nůž, 1.1.2024 To že je život houpačka víme všichni a ani to nemůže být jinak. Horší, či přímo zlé, ba i velmi nebezpečné je, když nás někdo houpe, obzvláště horním obloukem! |  | Roubovací nůž, 1.1.2024 Vy rýpavý diamante, zase ryjete vedle, měl byste si zarýt do stejně rýpavého a navíc nevychovaného rýpala host - 91.173 (?), 31.12.2023 7:17. Velice dobře vím k čemu toto fórum má sloužit a dovolím si tvrdit, že vy jste ten první, kdo to nechce... celý příspěvek > |  |
|  | Roubovací nůž, 1.1.2024 To se to tu pěkně, či spíše hloupě kecá, když jsme pěkně ukryti v anonymitě. Já jsem člověk, kterého život něco naučil. Mohl bys chudáčku, který potřebuje něco výchovného o čem hovořil Menšík. Potřebuješ, aby ti dal někdo přádně po tlamě, nebo o tebe... celý příspěvek > |  | Roubovací nůž, 31.12.2023 Jojo, je lepší být trol, než blbeček. |  | Roubovací nůž, 31.12.2023 Tento postřeh, je velmi zajímavý, už v tom, kolik hnoje se nakydalo, na stoupence, který zastával názor, že je třeba ke každé činnosti, použít, nástroje, které k tomu naši předkové vymysleli a vylepšovali, k čemuž patří i jejich ošetřování a ostření.... celý příspěvek > |  | Nové Ěčko, 16.12.2023 Zajímalo by mne, jak na tuto skutečnost, zareagovali výrobci sekaček, To doporučené šachování, velmi brzy poleze krkem, snad všem uživatelům stávajících sekaček, protože palivový systém, neni na tuto novinu, upraven, s čímž také mohou souviset... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|