|
Příspěvky uživatele - 168.238
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Určení odrůdy, 14.7.2024  Dobrý den, poradili byste prosím, copak je to za odrůdu? Jako jediná meruňka měla košík plodů, přestože je to malinký stromek. Sklizeno 13.7. Stříkáno dvakrát proti monilioze. Leskora nemá nic, Hargrand málo a tato neznámá překvapila. Dekuju za... celý příspěvek > |  | Odrůdy rajčat, které už rozhodně nechci, 9.1.2024 Zdá se, že na té Primabelle jako jediné (nebo jedné z mála) opravdu dobré rezistentní odrůdě se nás shodne více. Tak na tom už něco bude.
|  |
|  | Meruňka Veharda - kde pořídit?, 4.10.2022 Také bych chtěl letos zasadit meruňku (v jižních Čechách ve 440 m.n.m. k jižní stěně domu). Vybral jsem nakonec odrůdu Veharda. Na e-shopech ji mají jen ve Spomyšli a v Lumigreen. U té Spomyšle se ale bojím, aby mi neposlali něco úplně jiného a na... celý příspěvek > |  | Beforest, 4.10.2022 Beforest nám alternuje, ale v plodném roce má úrodu velmi pěknou. Co mě ovšem trochu zklamalo, je chuť plodů, která mě nepřesvědčila. Např. takový Merkur nebo Elstar jsou mnohem chutnější. |  |
|
|
|