Příspěvky uživatele - 61.48

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování ozimé zeleniny, 5.1.2024 Obsahuje fotku
Dnes jsem po dlouhé době byl na zahradě a při té příležitosti jsm udělal pár fotek rostlin v těch mých tunelech.            Vladimír PS.: Datalogger jsem v tunelu měl, ale z nějakého důvodu... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 5.1.2024
Počkám si na to až to ověříš.            Vladimír
Rajčata 2024, 4.1.2024
Pozorovat nestačí, je třeba počítat.            Vladimír
Rajčata 2024, 4.1.2024
Jako všechno živé tak i indeterminantní rajčata mají svůj genetický kód. První květenství za jedenáctým listem, a potom vždy po třech listech další květenství. Za každým listem je vždy zálistek a na tom opět po třech listech květenství. Pokud tě to... celý příspěvek >
Špičaté zelí, 4.1.2024
Nikdo tě neodrazuje od Pylonu F1. Jestli tak chápeš můj příspěvek, tak ti nemohu nijak pomoct.            Vladimír
Špičaté zelí, 4.1.2024
Nemám pocit, že bych napsal, že zelí Pylon F1 nestojí za nic a ani jsem se nezmínil o firmně Moravoseed. Popsal jsem jen mou zkušenost s touto odrůdou v jednom konkrétním roce 2020. Vlastně už si ani nevzpomínám jak podzim v tom roce probíhal, kdy... celý příspěvek >
Špičaté zelí, 4.1.2024 Obsahuje fotku
Na podzim 2020 jsem z výsadby 13.7. pěstoval rané košťáloviny květák Bety F1, kapustu Předzvěst, brokolici Steel F1 a zelí Pylon F1. Velmi úspěšné byly květáky a brokolice, pokud jde o kapustu tak nic moc a ze zelí jsem neměl nic. Obrázek zelí po 50... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 4.1.2024 Obsahuje fotku
U partenokarpických odrůd (výsev 17.11.) se mně zatím daří držet jejich růst na uzdě. Většinou mají 6-8 pravých listů a po přesazení jednotlivě do kelímků jsou všechny nižší jak 10 cm. Od začátku roku je přestávám přesunovat pod LEDku. Uvidím, jak se... celý příspěvek >
Odrůdy rajčat, které už rozhodně nechci, 3.1.2024
Nevšiml jsem si, že je to tak starý příspěvek. Byl na konci vlákna a tak jsem na něho reagoval. Ale nic to nemění na tom co jsem napsal.            Vladimír
Rajčata 2024, 3.1.2024
Jsou krásné, je vidět, že je pěstuješ s láskou.            Vladimír
Špičaté zelí, 3.1.2024
Možná se semeny jsem tě předběhl, ale vysévat budu až za měsíc. Teď si jen odzkouším pěstování s přisvětlením.            Vladimír
Špičaté zelí, 3.1.2024
Dnes jsem nakoupil semena kedlubny Kref F1, kapusty Předzvěst, salátu Bremex a zelí Murdoc F1. Asi zítra vyseji od každé odrůdy jedno semínko, vše do jednoho kelímku a budu sledovat co ty sazenice řeknou na těch mých 18 °C za oknem, 22 °C pod LEDkou... celý příspěvek >
Odrůdy rajčat, které už rozhodně nechci, 3.1.2024
Victore, ani se nedivím sortimentu rajčat, která letos vynecháte. Stupické pěstuji jen když potřebuji porovnání ranosti s jinými odrůdami, Tornádo je dávno překonaná odrůda, ty americké Big až Beefsteak byly pro mne také zklamáním jak chutí tak... celý příspěvek >
Odrůdy rajčat, které už rozhodně nechci, 2.1.2024
Jediná špatná věc, že jste si vybral špatného prodejce semen. To se mně také jednou stalo, když jsem si koupil semena od Gengelu. Všechno byly podle nich staré nebo rodinné dědictví, ale když jsem rajčata porovnal s popisy, tak to bylo úplně něco... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 2.1.2024
Využil jsem nabídku ze Slovenska a měl bych teď někdy dostat pár semínek Primabella. Byla mně nabídnuta výměnou za Mountaineery a více méně se tato nabídka nedala odmítnout. Snad pro jednu tuto rostlinu najdu někde... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika