Příspěvky uživatele - 107.159

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
výběr sekačky, 6.8.2008
díky za rady, radši si doopravdy zajdeme do nějaké prodejny, abysme si ty sekačky mohli "omakat", která nám bude pasovat
výběr sekačky, 5.8.2008
a dalo by se třeba říct, která z těchto značek je kvalitnější  : stiga, al-ko nebo partner? 
výběr sekačky, 5.8.2008
zahrada je asi 1000 m2, většina je v rovině, zvláštní požadavky nemám, akorát co jsem studovala na internetu, tak motor briggs, s pojezdem, bez mulčování, nastavení centrální nemusí... taková obyčejnější sekačka, ale aby byla spolehlivá
výběr sekačky, 5.8.2008
Dobrý den, prosím o radu, hledám travní sekačku v ceně asi do 8000,- benzínovou s pojezdem,  můžete mi nějakou doporučit? Dívala jsem se na Alko classic 46 br a Stiga cmi 46 ba Děkuji
alko nebo partner?, 29.7.2008
ahoj, rozhoduju se mezi sekačkou Al-ko classic 46 BR a Partner 4046 SDW, máte z některou zkušenosti?
kanadská borůvka?, 19.7.2008
ahoj, koupili jsme si dvě borůvky Vaccinium c. Goldtraube. Kamarád mi tvrdí, že pro větší úrodu je lepší mít dvě borůvky, ale jiného druhu... mám tedy dokoupit třetí borůvku, jiného druhu? Můžete mi případně doporučit jakou, která by dozrávala v jiné... celý příspěvek >
vinná réva na terasu, 11.7.2008
tvarovky jsou vysoké asi 40 cm, šířka je asi 25*60 a pod nimi už je volná půda
a ještě jsem se zapomněla zeptat, kdy sázet víno? jenom na jaře, nebo lze kdykoliv během roku?
ahoj, máme na zahradě udělanou terasu a chtěla bych kolem ní udělat "živý plot" z vinné révy. Můžete mi poradit, jaké odrůdy by byly vhodné, které se dobře rozrůstají, a aby byly velké plody nejlépe bez pecek, a jak odrůda ranná tak... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika