|
Příspěvky uživatele - 114.40
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
České ovoce, 14.12.2023 Narazil jsem na internetu na tyto stránky,
https://archive.org/stream/ceske_ovoce-4-merunky-rybiz-ostruziny/ceske_ovoce-4-merunky-rybiz-ostruziny_djvu.txt
Někomu mohou být užitečné. |  | Dub mi pokaždé uschne, 26.11.2023 Breberky mohou dřevo napadnout až stromek pomalu usychá. Vitální stromky moc napadány nejsou. |  |
|  | Dub mi pokaždé uschne, 26.11.2023 Ta rada už tady zazněla. Nasadit žaludy třeba až na jaře.
Nevím, jestli se to praktikuje i dnes, ale před lety Lesní závod přidělil zájemcům bezplatně díly pozemku. Ůkolem bylo nasázet na jaře žaludy a dílek pak zájemci užívali (meziřadí) do... celý příspěvek > |  | Na chate mi drobné ovocie nerodí, čo s tým?, 30.10.2023 Kiwi, jestli nekvete, bude to nejspíše odrůdou. Vaši odrůdu neznám, ale třeba odrůdu Jenny přimět ke kvetení je umění. To nechce kvést vůbec, i když se před ní klečí na kolenou.
Kamčatky, tam bude spíše problém s opylením. Kdo ví, co Vám to... celý příspěvek > |  |
|
|
|