Příspěvky uživatele - 114.40

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
České ovoce, 14.12.2023
Narazil jsem na internetu na tyto stránky, https://archive.org/stream/ceske_ovoce-4-merunky-rybiz-ostruziny/ceske_ovoce-4-merunky-rybiz-ostruziny_djvu.txt Někomu mohou být užitečné.
Dub mi pokaždé uschne, 26.11.2023
Breberky mohou dřevo napadnout až stromek pomalu usychá. Vitální stromky moc napadány nejsou.
Dub mi pokaždé uschne, 26.11.2023
Ta rada už tady zazněla. Nasadit žaludy třeba až na jaře. Nevím, jestli se to praktikuje i dnes, ale před lety Lesní závod přidělil zájemcům bezplatně díly pozemku. Ůkolem bylo nasázet na jaře žaludy a dílek pak zájemci užívali (meziřadí) do... celý příspěvek >
Na chate mi drobné ovocie nerodí, čo s tým?, 30.10.2023
Kiwi, jestli nekvete, bude to nejspíše odrůdou. Vaši odrůdu neznám, ale třeba odrůdu Jenny přimět ke kvetení je umění. To nechce kvést vůbec, i když se před ní klečí na kolenou. Kamčatky, tam bude spíše problém s opylením. Kdo ví, co Vám to... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika