|
Rajčata 2025, 10:16 Ta ampule je pro jednorázové použítí? Nebo jak se to otvírá... popř. zavírá? |
 |
Rajčata 2025, 1:00 Nissorun 10 WP se používá k hubení svilušek,
Na jiné roztoče zřejmě nefunguje, např. na roztočíka jahodníkového určitě nefunguje, to je všeobecně známá věc. |
 |
|
 |
Jahodník Měsíční, 4.6.2025 To bude nějaký plevel. Jahodník měsíční někdy obtížně klíčí. |
 |
Kubíková nádrž po rostlinném tuku, 3.6.2025 Pokud je to rostlinný tuk, tak by v tom neměl být žádný problém. |
 |
Jahody a vypadávání semínek, 2.6.2025 Poslal jsem dotaz panu Ing. Křížovi z Plzně - odborníkovi na pěstování jahod.
Napsal mi...
"Domnívám se, že se jedná o nedostatečné opylení, případně v kombinaci s nedostatkem boru" |
 |
Rajčata LSL, 2.6.2025 PEDRO LSL... uvádí se, že je to pozdní odrůda. START je raná odrůda. To nevadí? |
 |
Nekvalitné zemiaky alebo kde sa stala chyba?, 28.5.2025 Loni jste doporučoval přípravek Lieto. Ten je proti alternáriím nebo ne?
Dagonis... jaka má být koncentrace postřiku na brambory? V agromanuálu u tohoto přípravku o bramborách nic není. |
 |
Rajčata 2025, 23.5.2025 A máte je přikryté textilií? Já jsem ještě nevysázel, pěstuji na Vysočině, v poloze cca 600 m.n.m.. V sobotu už je vysadím. |
 |
Rajčata 2025, 18.5.2025 Bronzovitost rajčete je virové onemocnění. Šíří to údajně třásněnky. Máte tam třásněnky? Na třásněnky je podle mne brzo- |
 |
Kolik hnoje a hlíny do nového skleníku, 11.5.2025 Co v tom skleníku pěstujete, že 15 ÷ 20 cm půdy je vysíleno? Venkovní záhony máte také vysílené?
To je podle mne nesmysl. |
 |
|
 |
Rajčata 2025, 9.5.2025  Předpoveď pro Brno.
https://www.in-pocasi.cz/predpoved-pocasi/cz/jihomoravsky/brno-25/ |
 |
Rajčata 2025, 9.5.2025 Podle mých zkušeností bývají teploty až o 3-4 stupně nižší než je předpověď - např. tak tomu bylo dnes ráno.
Podle webu in-úpocasi.cz je na středu pro Brno předpoveď 2 stupně. Takže reálně může být -1 až -2 stupně. |
 |
Rajčata 2025, 9.5.2025 Předpověď není moc příznivá, má být ještě zima. |
 |
Přehnojení jahod?, 8.5.2025 Kolik toho slepičího hnoje jste tam dal? A jak ten hnůj byl starý?
Sazenice jahod - jaké - frigo, zelené, kontejnerované?
Můžete vyměnit zeminu, ale pokud jahody už usychají, tak to asi moc nepomůže. |
 |
Drtič větví Bosch, 28.4.2025 Drtič Bosch měl pan Vysloužil. Ten je teď na webu 'zahrada.online'.. |
 |