Příspěvky uživatele - 97.137

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2024, 21.7.2024
Ano, pane Waltře, soulasím, že se jedná o téhož škůdce. Jen jsem asi slepá, ale žádné housenky jsem neobjevila. Nepomohlo ani třepání rostlinou.  Po dnešní noci, kdy opět významně přibylo děravých listů a z některých už zůstala jen žilnatina... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 20.7.2024 Obsahuje fotku
Děkuji za odpověď, ale jsem trochu na vážkách, zda se skutečně jedná o septoriózu. Ve spodní partii má Jahodo pár listů s klasickými septoriotickými skvrnami, ale perforované listy se nacházejí i v horní části rostliny a kromě těch děr se zdají být... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 20.7.2024 Obsahuje fotku
Na rajčatech odrůdy Jahodo mám listy samou díru. Minulý týden jich bylo jen pár, ale nyní už začínají poškozené listy na rostlině převažovat a bojím se, že rostlinu zahubí. Ze spodu listu nejsou viditelní žádní paraziti a plody jsou bez poškození.... celý příspěvek >
Pěstování paprik v kbelících, 26.10.2023
Pěstuji úspěšně chilli papričky v samozavlažovacích truhlících o délce 60 cm. Celkový objem zeminy v truhlíku je jen cca 13 l a do truhlíku dám 3 rostliny. Letos mi zbyly sazenice Hamíku a Semirohu a tak jsem je dala do truhlíku taky. A kupodivu... celý příspěvek >
Je možné presadiť 6-8 ročné odrastené tuje smaragd?, 31.7.2023
Určitě to lze. Zkuste se zeptat na ideální postup přesazení u nějaké české firmy, které thuje pěstují.Musí s tím mít bohaté zkušenosti. Loni jsem si koupila 10 dvoumetrových tují u jedné firmy z Beskyd a i když mi trvalo cca 14 dní než jsem se... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika