|
Příspěvky uživatele - 210.248
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kdo jde na Spannabis 2024 v Barceloně?, 31.1.2024 Barcelona každoročně pořádá fascinující událost spojenou s oborem zahradnictví, veletrh Spannabis. Tato výstava představuje nejen moderní trendy ve šlechtění rostlin, ale také informace o vývoji a inovacích v oblasti zahradnictví a pěstování. Minulý... celý příspěvek > |  | Jak dosáhnout maximální produkce při pěstování jablek?, 31.1.2024  Mám krásnou sadovou zahrádku s jabloněmi a momentálně se ptám, jaký je nejlepší způsob, jak dosáhnout co nejvyššího výnosu. Jsem velmi spokojen s kvalitou pěstovaných jablek, jsou velká a krásná, ale věřím, že produkce by mohla být vylepšena z... celý příspěvek > |  |
|  | Pomoc při pěstování CBD v interiéru, 21.11.2023 Ahoj všichni pěstitelé, právě se chystám začít pěstovat CBD v interiéru pro léčbu epilepsie. Jsem nováček v této oblasti a rád bych využil kolektivní moudrost této komunity, abych se ujistil, že mé rostliny dostanou správnou péči. Plánuji použít LED... celý příspěvek > |  | Mýdlo draselné: Přírodní spojenec v boji proti škůdcům na rostlinách, 24.10.2023  Mýdlo draselné, známé také jako draselná kapalina, je ekologický výrobek, který získává na popularitě v zahradnictví jako účinné řešení boje proti škůdcům na rostlinách. Tento přípravek, odvozený od hydroxidu draselného, se stal respektovanou... celý příspěvek > |  | Zemědělský veletrh v Praze, 19.10.2023 Dobrý den všem.
3. listopadu se koná výstava nebo veletrh pěstitelských potřeb.
Uvažuji, že se tam půjdu podívat na novinky v osvětlení.
Setkání se koná na výstavišti Expo Praha a jmenuje se Cannafest 23.
Byl tam už někdo z vás?
Je to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|