Příspěvky uživatele - 218.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zelené hnojenie, oddýchnutie pody, 7.8.2024
Chcem 200 m2 záhrady nechať oddýchnut niekoľko rokov. Skúšal som zasadiť rôzne zelené hnojivá / horčica, peluška, hrach../. Ale je to náročné,  keď sa to neskôr zaoralo tak sa mi tam rozmnožola burina / plevel/. Ideálne by sa to malo asi 3 krát... celý příspěvek >
Hrášok, 12.6.2024 Obsahuje fotku
Posledné 4 roky mám problém s pestovaním hrachu. Predtým sa mu darilo a bola poväčšine dobrá úroda. Posledné roky je mizivá alebo skoro nulová. Hrach ktorý som zasadil skôr / prikladám foto / začal akoby schnúť, ožltli mu listy a strukov je málo. Ten... celý příspěvek >
Merač pH, 30.10.2023
Nemáte skúsenosti s elektronickým meračom pH? Uvažujem o jeho kúpení. Predpokladám že bude dosť nepresný a že bude lepšie merať pH chemickým rozborom. Súhlasíte? Dík za rady.
Trávnik a mletý vápenec, 23.10.2023
Môžem teraz na jeseň / podzim / posypať trávnik mletým vápencom? Nespáli ho? Alebo mám počkať až napadne sneh a posypať ho po snehu? Dík za rady.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika