|
Příspěvky uživatele - 141.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Aku postřikovač, 15.11.2023 Je fakt, že takhle mne otrávila sekačka ALKO, takže jsem si koupila čínský Riwall a už jsem na něm i měnila směšovač, protože stál málo a bylo to jednodušší, než jí vozit do servisu a zase zpátky. 🤔 |  | Bohemie gold, 11.11.2023 Moje zkušenost z biosadu je, že některý rok je to hodně špatné, některý rok skoro vůbec. Jádřincová hniloba se musí stříkat včas: "Prakticky všechny systémové přípravky, použitelné proti strupovitosti a monilii, odpovědně použité v době, kdy plůdky... celý příspěvek > |  |
|  | Ako upravit pozemok plny kamenov, 11.11.2023 Jen mi pořád vrtá hlavou, jak může být na Vašem pozemku na povrchu zemina smíchaná s obroušenými kameny, oblázky, na které nejčastěji narazíte v říčních korytech řek a ne skoro kilometr To je klidně možné, říční koryta se mění.
Každopádně lepší... celý příspěvek > |  | Aku postřikovač, 11.11.2023 Jak mě zpražil brácha: A budeš to na reklamaci posílat do Polska?
Kupuji na allegru jen něco, třeba náhradní díly. Jitka |  | Tvar špičák, 11.11.2023 Pane Mičurine, odrůdy s rezistencí na strupovitost nejsou rezistentní na hořkou skvrnitost a na mšici. Tak proč sem tu nevědomou paní s Lipnem taháte?
Když obchodník napíše na šunku "bez lepku", taky za tím vidíte nějaké spiknutí šunky s... celý příspěvek > |  | Ako upravit pozemok plny kamenov, 5.11.2023 Asi tam úřady tolik nekonají v oblasti ochrany půdy. Tady stavební úřad potřebuje papír, kam šla skrývka z parcely a mají hrozný problém, když se domluvíte s fyzickou osobou a nedělá to firma s oprávněním. |  | Ako upravit pozemok plny kamenov, 3.11.2023 Existují velké katrovačky, přesívačky zeminy, pozemek je teď volný, použijte techniku. Ručně se to nedá a orbou to jen promícháte do hloubky, |  | Poškozený stromek - má šanci?, 22.10.2023 Pozor na balzámy, cokoliv jsem ošetřila balzámem, tak odumřela kůra. |  |
 |
|
|
|