|
Příspěvky uživatele - 63.169
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pěstování ozimé zeleniny, 21.10.2023  Tu 50 ku tam mám kvůli teplotě. Jestli ubere v zimě trochu světla, tak to je nezajímavé. Květáky při těch nízkých teplotách stejně nerostou.
Vladimír |  | Ozimá cibule, 21.10.2023 Nemám zájem někoho uvádět v omyl. Jsou na něm opravdu sazenice cibulí a květáků. Když otevřeš obrázek a ještě jednou na něj klikneš, tak uvidíš, že tam vzadu (nahoře) jsou i sazenice cibule. Mohl jsem ten snímek dát i ke květákům, ale psal jsem... celý příspěvek > |  |
|  | Pěstování ozimé zeleniny, 20.10.2023  Dnes jsem nad květáky dal tunel, který jsem vylepšil pro zimu tou netkanou 50 g/m2. Jsem zvědavý, jestli se mně tam zase nastěhují slimáci, udělal jsem všechno proto, aby to s nimi nebylo takové jak před dvěma lety. Půdu jsem vydesinfikoval dusíkatým... celý příspěvek > |  | Ozimá cibule, 20.10.2023  S ozimou cibulí jsem zhruba po měsíci od výsadby sazenic opravdu spokojený. Zatím jsem ji měl bez nějakého pokrytí, ale zítra chci dodělat ten druhý tunel s NT 50 g. I když si myslím, že rostliny jsou už skoro tak velké, že by přezimovaly, tak si... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|