|
Únik vody z jezírka, 14.3.2011 kde sa da a mato vyznam treba pomoct s teflonovou paskou... |
 |
Sadbove brambory - lze je hned zasadit?, 14.3.2011 Prečo zufalci?...len preto, že namiesto toho aby sa opijali s Jozefom idú pracovať do záhrady? |
 |
|
 |
Kdy postřik proti přezimujícim škůdcum, 14.3.2011 Chcem oprášiť túto 3 r starú tému. Vo vlákne sa dosť spochybňuje význam postreku proti prezimujúcim škodcom. Vraj škodci prídu aj tak zo susedných záhrad... Aké máte názory vy? Má to význam? A kedy je to pravé obdobie? |
 |
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 14.3.2011 Bol hnusný vetrisko (tu býva, aj keď inde nie je), ale v nedeľu ráno sa to na chvílku utíšilo, tak som stihol kuprikol. Uvidíme, či pomôže. Rád by som stihol ešte proti prezimujúcim škodcom a sylit....proti škodcom niekedy ďalší víkend a syllit ak... celý příspěvek > |
 |
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 11.3.2011 Ďakujem za pomoc. Rozhodne budem striekať kuprikolom ešte tento víkend. Inak tu boli doteraz intenzivne nočné mrazy a broskyne stále spia,...ale toto sa asi zmení. Syllit teda ešte trošku počká.
Nechcel som miešať dvo prípravky ale či je vôbec... celý příspěvek > |
 |
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 11.3.2011 Potrebujem poradiť. Hlásia 15 st a viac a určite budem striekať. Ale chcel by som stihnuť postrek proti kučeravitosti aj proti prezimujúcim škodcom. Proti kučeravitosti by som chcel 2x, len neviem, či to stihnem do rozvitia listvov a či to bude mať... celý příspěvek > |
 |
Pristresek na drivi, 11.3.2011 Este jednoduhsi je klasicky jezko prikryty pevnou pvc... |
 |
Chov pstruhov, 9.3.2011 Jardo co mate proti rakom pruhovanym? |
 |
E-shop KPR, 9.3.2011 Podobne skusenosti... nakoniec to do0slo, ale nestalo to za to. Aj v zmluvnych podmienkach to maju tusim tak osetrene, ze si nemozete stazovat na vcasne dodanie tovaru... |
 |
Fólie na jezírko z Polska, 7.3.2011 Ma niekto na fore nejake negativne skusenosti s kupovanou foliou?...jedno ci z Polska, CR, SR... jedno ci je za 50 ci 300 KC, len aby bola predavana ako folia na jazierko. Nemam na mysli rozne nahrady ako silazna folia, ci polypropylenove nahrady...... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Kapková závlaha u révy, 4.3.2011 Pytal som sa v Bordeaux oblasti, ked sme boli na exkurzii vinic, ci zavlazuju vinice. Odpoved bola, ze vynimocne mlade... do 1 roku stare... inak nikdy, ze to nie je potrebne.
Pisalo sa tu o oblasti so suchou zeminou do hlbky 80-100... celý příspěvek > |
 |
Přehnojený trávník, 3.3.2011 Palo, na tych naj naj travnikoch neexistuje po nich chodit 3. den po koseni. A hadaj preco? |
 |
Muškáty vs.barva na beton, 2.3.2011 Nie je farba ako farba.
Ak ich riadne premyjete vodou nic nepokazite... |
 |
Kapková závlaha u révy, 2.3.2011 Presne tak.Zavlaha na revu nie je potrebna... A ked uz si to budete chciet zrealizovat, tak len prvy rok na mlade rastlinky. Pre starsie je to uplny nezmysel. |
 |
Založení trávníku, 1.3.2011 Bude to nieco ako travnik na streche, iba nebude treba riesit izolaciu. V betone by som urobil otvory pre odtekanie vody. Bude treba dobra drenazna vrstva. Svagor ma normalny travnik, v ktorom cast je na vrstve zeme na betone... je to trosku vidiet... celý příspěvek > |
 |