Příspěvky uživatele - 121.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Únik vody z jezírka, 14.3.2011
kde sa da a mato vyznam treba pomoct s teflonovou paskou...
Sadbove brambory - lze je hned zasadit?, 14.3.2011
Prečo zufalci?...len preto, že namiesto toho aby sa opijali s Jozefom idú pracovať do záhrady?
Kdy postřik proti přezimujícim škůdcum, 14.3.2011
Chcem oprášiť túto 3 r starú tému. Vo vlákne sa dosť spochybňuje význam postreku proti prezimujúcim škodcom. Vraj škodci prídu aj tak zo susedných záhrad... Aké máte názory vy? Má to význam? A kedy je to pravé obdobie?
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 14.3.2011
Bol hnusný vetrisko (tu býva, aj keď inde nie je), ale v nedeľu ráno sa to na chvílku utíšilo, tak som stihol kuprikol. Uvidíme, či pomôže. Rád by som stihol ešte proti prezimujúcim škodcom a sylit....proti škodcom niekedy ďalší víkend a syllit ak... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 11.3.2011
Ďakujem za pomoc. Rozhodne budem striekať kuprikolom ešte tento víkend. Inak tu boli doteraz intenzivne nočné mrazy a broskyne stále spia,...ale toto sa asi zmení. Syllit teda ešte trošku počká. Nechcel som miešať dvo prípravky ale či je vôbec... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 11.3.2011
Potrebujem poradiť. Hlásia 15 st a viac a určite budem striekať. Ale chcel by som stihnuť postrek proti kučeravitosti aj proti prezimujúcim škodcom. Proti kučeravitosti by som chcel 2x, len neviem, či to stihnem do rozvitia listvov a či to bude mať... celý příspěvek >
Pristresek na drivi, 11.3.2011
Este jednoduhsi je klasicky jezko prikryty pevnou pvc...
Chov pstruhov, 9.3.2011
Jardo co mate proti rakom pruhovanym?
E-shop KPR, 9.3.2011
Podobne skusenosti... nakoniec to do0slo, ale nestalo to za to. Aj v zmluvnych podmienkach to maju tusim tak osetrene, ze si nemozete stazovat na vcasne dodanie tovaru...
Fólie na jezírko z Polska, 7.3.2011
Ma niekto na fore nejake negativne skusenosti s kupovanou foliou?...jedno ci z Polska, CR, SR... jedno ci je za 50 ci 300 KC, len aby bola predavana ako folia na jazierko. Nemam na mysli rozne nahrady ako silazna folia, ci polypropylenove nahrady...... celý příspěvek >
Kapková závlaha u révy, 4.3.2011
Pytal som sa v Bordeaux oblasti, ked sme boli na exkurzii vinic, ci zavlazuju vinice. Odpoved bola, ze vynimocne mlade... do 1 roku stare...  inak nikdy, ze to nie je potrebne. Pisalo sa tu o oblasti so suchou zeminou do hlbky 80-100... celý příspěvek >
Přehnojený trávník, 3.3.2011
Palo, na tych naj naj travnikoch neexistuje po nich chodit 3. den po koseni. A hadaj preco?
Muškáty vs.barva na beton, 2.3.2011
Nie je farba ako farba. Ak ich riadne premyjete vodou nic nepokazite...
Kapková závlaha u révy, 2.3.2011
Presne tak.Zavlaha na revu nie je potrebna... A ked uz si to budete chciet zrealizovat, tak len prvy rok na mlade rastlinky. Pre starsie je to uplny nezmysel.
Založení trávníku, 1.3.2011
Bude to nieco ako travnik na streche, iba nebude treba riesit izolaciu. V betone by som urobil otvory pre odtekanie vody. Bude treba dobra drenazna vrstva. Svagor ma normalny travnik, v ktorom cast je na vrstve zeme na betone... je to trosku vidiet... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika