|
Příspěvky uživatele - 168.30
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odrůda Admiral, 21.3.2023 Petr co ty do kazdeho furt drzujes? |  | Roub Elise, 2.1.2023 Presne, petr z pardubic tu nahovara ludi, aby vrubel ukradli, mozes sa hanbit peter |  |
|  | Roubování, 20.1.2022 Ak to nieje tajomstvom odkila ste objednaval vruble a co by ste doporucil dakujem za odpoved |  | Která letní odrůda?, 19.8.2021 švédska odroda katja |  | Odrůda Admiral, 7.8.2021 admiral je preočkovany na beforesta, plody sa vytlacaju, horka pehovitost, zase ostalo par plodov na strome, podobne topaz brakovite plody na jar ho prestepim delorom... delor aj beforest su pestovatelsky vdacnejsie odrody, chutovo som s nimi velmi... celý příspěvek > |  | Papriky - co to je?, 11.7.2021 kuky aka je ochranna lehota pri fungicide orvego?kedze tu ma registraciu len do vinnej revy tam udavaju 35 dni, dik:) |  | Rozela, 9.7.2021 moja rozela na mmm106 vyzera rovnako bledo ako ta vaša, čím to je si neviem, ale vysvetliť... |  | Rajčata 2021, 27.6.2021 ja som minuleho roku pouzival s uspechom fungicid orvego |  | Nehybridne odrody rajcin - vlastne semena postup ziskania, 14.6.2021 aky velky je ten sačok?po pravde to co ste napisal viem, akurat neviem ako technicky vyriešiť to že na vijane sa kvety postupne otvaraju a ine este len dorastaju, mam ten vijan zastrihnut a tak nasadit sačok? |  | Nehybridne odrody rajcin - vlastne semena postup ziskania, 13.6.2021 vedel by mi niekto poradit ako a kedy ochranit kvety pred neziaducim opelenim?teda svoj overeny postup, velmi pekne dakujem |  |
|  |
 |
|
|
|