|
Příspěvky uživatele - 168.30
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ellipso UEB4702/1🍎, 27.1.2025 Aj camelot, mimochodom,nemate niekto uz nachutnanu tuto odrodu?cerstva novinka. |  | Meteor, 5.1.2025 Myslim, ze odroda megumi sa pouziva v slachteni koli dlhej skladovatelnosti, chut je udajne podpriemerna. |  |
|  | Ellipso UEB4702/1🍎, 10.11.2024 Na ich stranke odroda neni nalezena, asi ju ponukaju len priamo v predajni. |  | Zimní odruda-doporuceni, 14.10.2024 Preco prave rubelit?
Chut?
Odolnost voci chorobam? |  | LYRA🍎 UEB5060/1, 9.9.2024 Potom poreferujte o chuti. |  | Sandra (šlechtitel p.Buzrla), 26.2.2024 Dakujem, moc ste ma nepotesil, vkladam do sandry velke nadeje, myslim,ze sandra by mala mat podobne naroky na klimu ako rubin, nieje to ziadna pink lady v tomto ohlade, |  | Sandra (šlechtitel p.Buzrla), 25.2.2024 A jak by ste nam zhodnotil chut?
Je viac rubinova ci topazovska?) |  | Briliant, 16.10.2023 Briliant podobne ako rubin dokaze samoregulovat nasadu, skusam ho na polokmeni. |  | Andera, 13.10.2023 Andera je typicky rubinoid, udajne leniva v plodnosti, nevyzaduje prebierku, spravil som si polokmen na semenaci, tohto roku mi zarodila antopa, velke jablka bez prebierky, keby ste mal zaujem o vruble kontaktujte ma hecctor
@azet.sk, kedysi ste mi... celý příspěvek > |  | LYRA🍎 UEB5060/1, 23.9.2023 Udajne by chutou a skladovatelnostou mohla konkurovat admiralu, bez tej pehovitosti, ten udaj jesenna mi je divny |  |
|  | Nové odrody marhúľ🍑, 23.8.2023 Preco si tam nechal posielat vruble?nerozumiem, to este aj pri tom sa nejako podvadza ci? |  | Jak vám letos kvetou jabloně?, 10.5.2023 Hecctor@azet.sk, ozvite sa, mozme spravit nejaku vymenu na buduci rok |  | Jak vám letos kvetou jabloně?, 10.5.2023 Myslel som, ale kontakt na vas, ze vymenime vruble, buducu sezonu |  | Jak vám letos kvetou jabloně?, 8.5.2023 Ako sa mozme nakontaktovat? |  | Jak vám letos kvetou jabloně?, 3.5.2023 Vrubel tanga sa mi nepodarilo zohnat, mam,ale antopu, kde ste zohnal tango?dik za info |  |
 |
|
|
|