Příspěvky uživatele - 141.29

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
mé jiřiny, 18.7.2008
Letos se oprandu slimáci měli! Ožrali mi jiřiny hned, jak začali vystrkovat první lístky.Nalovila jsem jich skoro celý kyblík a lovím dál-věřím, že zvítězím.Kytičky jsou po ožeru sice trochu nakřivo, ale kvetou.Tak krásné, jako na fotkách sice nemám,... celý příspěvek >
Canna, 18.7.2008
Já jsem hlízu zasadila až začátkam května a ještě nevylezlo nic.To už mám asi po kráse, že?Loni jsem koupila hlízu, ale vykvetla také dost pozdě a byla dost malá.Je potřeba ji hnojit?Eva
Kosatce, 18.7.2008
Já mám s kosatci problém s kvetením, listů spousta a květy 2.Jsou to hodně staré rostliny a nebyly rozsazovány.Zůstala jen tm.fialová barva, ostatní se ztratily.Je to dědictví po babičce a je mi líto je likvidovat.Prosím o radu, jak postupovat, aby... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika