|
Příspěvky uživatele - 208.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ozimá cibule, 13.11.2023 Občas, ale ten problém je, že se špatně v tom studeném rozpouští. A nedávám tam vodu, takže jen v té přírodní šťávě. Jen tak na mírňounké přislazení. Takže častěji používám cukr. Ono lze ten med rozpustit v malém množství teplé vody do vysoké... celý příspěvek > |  | Ozimá cibule, 13.11.2023 Kuky, s tím se klidně smířím. Mít v dubnu/květnu vlastní cibulku do salátu z vlastních rajčat, doma pěstovaných, je můj sen. Jen ty citrony nějak nezvládám. Med dodá soused.
Milan HP |  |
|  | Tvar špičák, 13.11.2023 Nemůžu odolat: vůbec to není vyloučeno, myslím ten Islanďan. Toho bych taky vzal. Ta jejich sopka hrozí rozpůlit ostrov.
Milan HP |  | Rajčata 2024, 12.11.2023 Vladimíre, uvažoval jsem identicky, takže mám i 3 žárovky 4100°K. Nasadil jsem je v naději, že podpořím kvetení (ve dvou letech po sobě). Nic takového jsem nepozoroval. Spíš naopak: ty co byly pod 6500°K kvetly ochotněji, i když samozřejmě je to jen... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 12.11.2023 Ty okurky byly tak brzy, protože jsem je brzy vysadil a pěstoval doma v teple, ale ten princip je stejný: nepotřebovaly opylení na vývoj plodů. Ano, u Tebe je problém s teplotami, což u mne doma nebylo. Na vývoj těch plodů.
Vladimíre, nasadit či... celý příspěvek > |  | Ozimá cibule, 11.11.2023 Budeš ji nějak přikrývat? Jak hluboký mráz snese bez závažného poškození?
Milan |  | Rajčata 2024, 11.11.2023 Přesně tak. To důležité je, abychom něco zkoušeli, aby se něco dělo. A případný neúspěch není na závadu. Rajčata, pěstovaná klasicky, nás stejně neminou.
Pokud tomu dobře rozumím, ta partenokarpická mají za úkol vyhnout se problému s opylováním.... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 11.11.2023  Dnes vypadají takto. Pouhých 11 dní po namočení. Neuvěřitelné. Operace Blitz. Jen mne mrzí, že nevylezlo žádné Bajkalské rané. Tenhle postup se bude hodit těm, kdo nevysejí na jaře včas. Ale je možné, že se později vyskytnou nějaké problémy. Pokud... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 11.11.2023 Ne, je na ní přímo EMOS jako výrobce.
Milan |  | Rajčata 2024, 9.11.2023 Já je kupoval v kamenném obchodu tady u nás. A pokud Emos nabízí dopravu zdarma, jak píše host, tak 170 Kč je dobrá cena.
Milan |  |
|  | Rajčata 2024, 8.11.2023 E27. Ale já už je mám docela dlouho. Před inflací stála nějakých 170 Kč. Takže dneska bys ji mohl pořídit za kolem 200. Ověřil jsem si, že na ně rostliny reagují, tak jak jsi tvrdil Ty, daleko líp než na ty červenomodré růstové žárovky, které žerou... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 7.11.2023  Tak už lezou. Zatím 9 z nich. 7 keříčkových a dvě Sofie. Jak vystrčily růžky, okamžitě dostaly umělé světlo, 19W LED žárovku, 2450 lm, 6500°K. Vzdálenost zdroje 25 cm. Umístění koupelna, kolem 24°C. Okamžitě reagovaly rozcvičkou: roztáhly ramena a... celý příspěvek > |  | Ako upravit pozemok plny kamenov, 7.11.2023 Já se taky až donedávna považoval za "městského člověka". A pak přišla změna: najednou jsem zjistil, že jsem v hloubi duše sedlák. Ne, že bych to chtěl dělat pro obživu, ale ta vůně zeminy a zdárný růst rostlin mne naplňuje hlubokým... celý příspěvek > |  | Pěstování ozimé zeleniny, 7.11.2023 Ano, to jsem měl na mysli. Až když jsou dostatečně vhodné podmínky.
Milan |  | Pěstování ozimé zeleniny, 7.11.2023 Milan HP |  |
 |
|
|
|