Příspěvky uživatele - 208.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2024, 21.11.2023 Obsahuje fotku
V podstatě nemám moc strach, že by mi přerostly, protože v takovém případě je trochu utopím v tom koncovém květináči. Těch 10 už je přepikýrovaných v kartónech, dostaly hned dvě žárovky (ještě 6 jich tam přibyde) a dneska vypadají takhle. Posuď sám.... celý příspěvek >
Paprika Rodrigo, 20.11.2023
No toto! Jste nejlepší pěstitel paprik roku 2023. Takového zdraví v jednom plodu. Hned bych se do nich zakous. Paráda. Milan
Paprika Rodrigo, 20.11.2023
Moc pěkná úrodička. Takže místopřísežně uznávám, že skleník je lepší než mé balkonovníky. No, o trochu. Já ty poslední budu teprve sklízet asi zítra, protože hlásí mrazy i tady u nás. Mohl bych je přikrýt, ale to už by nic asi... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 19.11.2023
To jsou ty, které přijdou do toho nižšího pařeniště? Pokud jim budeš svítit na stejném místě, tedy ve stejné teplotě, jako je klíčíš, myslím, že ten výsev můžeš odložit. Přepikýroval jsem dnes 10 z těch 16, co mi vyklíčily. A mrknul, kdy jsem totéž... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 18.11.2023
Ze zkušenosti Ti můžu říct, že si to myslíš správně. To je o dost vyšší výkon na Watt než ty moje (150 : 129). Pokrok se nezastavil. Tak zítra je konečně přepikýruju. Chtěl jsem už v pátek, ale přivezl jsem si hlínu, kompost i substrát z chalupy,... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 18.11.2023
Walře, to Vladimír dobře ví, ale dá víc na teorii než na praktickou zkušenost. Mám za to, že to bude fungovat i tak. Milan
Rajčata 2024, 18.11.2023
Na kolik Tě přijde a jaký má světelný výkon? S ohledem na watáž by měla mít tak kolem 2800 lm. Milan
Rajčata 2024, 17.11.2023
Vladimíre, myslím, že bys teď na začátku to osvětlení měl použít, aby zesílily. Pak je klidně dát do nižší teploty beze světla. Jde o to, že pod světlem vyvinou kořínky. Loni jsem jim malinko přihnojil NPK z Kristalonu kvůli fosforu, ale letos, jak... celý příspěvek >
Špičaté zelí, 17.11.2023
Právě dneska jsem sklidil tu poslední. Nakonec taky praskla. Příští rok dám Murdoca hned po bramborách. Tedy kromě menší jarní dávky na spotřebu dřív. Už se mi povedlo ukecat manželku, že ho naložíme. V minulosti, když jsem měl spoustu zelí, tak jí... celý příspěvek >
Výsadba česneku sezóna 2023/2024, 17.11.2023
To se mi zdá opravdu trochu brzy. Přežije zimu bez úhony? On ten letošní podzim byl opravdu výjimečně teplý, takže mne to ale nepřekvapuje. Milan HP
Výsadba česneku sezóna 2023/2024, 16.11.2023
Tak, a je v zemi. 96 stroužků. A musím říct, že sadba označená Kozákovou visačkou, byť nakoupená v běžném zahradnictví a po internetu, byla bezvadná. Po zkušenostech z minulých dvou let, kdy mi česnek vylezl předčasně, jsem zakalkuloval do... celý příspěvek >
Pěstování ozimé zeleniny, 15.11.2023
Vladimíre, konec června je problematické období. V té době já jen řízkuju rajčata (a to vím, že Ty opravdu nebudeš). A u Tebe je ještě ten problém, že se tam nedostaneš každý den, abys zalil semínka. Letos jsem vyséval jako druhou plodinu mrkev... celý příspěvek >
Pěstování ozimé zeleniny, 14.11.2023
Ty kelímky mají, předpokládám, ustřižené dno a jsou tam proti slimákům, ne? Jinak, ač naprosto nezkušený v pěstování ozimé zeleniny, si myslím, že jsou dostatečně silné, aby pohodlně přežily. Kdy budeš mít úrodu pak bude záležet na "krutosti" zimy. A... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 14.11.2023 Obsahuje fotku
Vladimíre, Ty nedůvěřuješ mé zkušenosti. Dobrá, tak kup obě teploty, stejně pak budeš po přesazení potřebovat osvítit větší plochu. Já už teď o víkendu budu pikýrovat do kartónů, takže jedna žárovka už nebude stačit. A fakt se neboj: ta spotřeba těch... celý příspěvek >
Ozimá cibule, 14.11.2023
Máš to šikovně vymyšlené. Já to přikrytí řeším buď silnými dráty nebo vysokotlakou vodovodní trubkou (byla drahá jako prase) a netkanku zatěžuji kameny. Pravda, má to tu výhodu, že můžu upravovat výšku přikrytí. Do té cibule se dám. Nevím proč,... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika