|
Flora Olomouc 🍐🍎🍏, 5.10.2023  Tu je odpoveď.Vždy si polož otázku čo si ty za záhradkára keď sa snažíš špiniť iných čo dáš zaujímavé na toto fórum. |
 |
Deveci 🍐, 5.10.2023  Pán Walter snažím sa zohnať hrušku Deveci už 3 roky aj dnes dali fotky o tejto odrode pestovatelia z Turecka dúfam že mi to podarí ju mať. Snažím sa vždy zohnať niečo iné čo sa tu nepestuje buď tá odroda bude ok alebo nie ale skúsil som. |
 |
|
 |
Flora Olomouc 🍐🍎🍏, 5.10.2023  Pokračujeme |
 |
Flora Olomouc 🍐🍎🍏, 5.10.2023  Niečo z výstavy na facebooku dané fotky. |
 |
Výstava ovocia Madrid🍎, 5.10.2023  Pán Walter bolo to myslené na výstavy na dedinách a mestách, keby ste vydel koľko záhradkárov tam predstavuje svoje odrody bol by ste milo prekvapený. Niektoré odrody čo sú na výstave mám alebo budem mať vrúble v januári. Novinky neposielam sú drahé... celý příspěvek > |
 |
Výstava ovocia Madrid🍎, 4.10.2023  Môžeš dať foto a zaujímavý príspevok na Slovensku celý mesiac prebiehali výstavy a tú nikto nič nedá skapal pes.Poliaci na výstave tam dávali toho veľa aj pekné videá. |
 |
Výstava ovocia Madrid🍎, 4.10.2023  Dalšie foto. |
 |
Výstava ovocia Madrid🍎, 4.10.2023  Už druhý deň prebieha výstava v Madride, je tam toho veľa návštevnosť vysoká, krásne videá dám pár fotiek z výstavy niektoré firmy dali zábery zo sadov. |
 |