|
Příspěvky uživatele - 168.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2023, 7.4.2023 taky přeju všem příjemné svátky a hlavně klid a slunce v duši. Walter |  | Rajčata 2023, 7.4.2023 ano, souhlasím s vámi. Slušnost by měla být zásadou. Škoda, že tomu tak vždy není. |  |
|  | Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 6.4.2023 docela vám věřím, že jste tady mezi diskutéry nejstarší a gratuluji vám k dosažení takového úctyhodného věku. Ale slušnosti jste za ta léta moc nepobral, to je smutné. W. |  | Rajčata 2023, 6.4.2023 naprosto neadekvátní reakce, skoro jak podle přísloví o potrefené huse. Jako byste měl pocit, že pan Mike píše o vás. Přeci musí být každému jasné, že pan Mike nemá na mysli všechny neregistrované. Ale v určitých věcech pravdu má. Naprostá většina... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 6.4.2023 jsem stejného názoru, jako vy, pane Vladimíre. |  | Meruňky 2023, 6.4.2023 všechno chce svůj čas, i zmrzlým květům a plůdkům chvíli potrvá, než odpadnou. I když bych si přál opak. U mě dnes ráno bylo o stupeń tepleji, ale stejně to na zmrznutí stačilo. |  | Rajčata 2023, 6.4.2023 a není to všechno tak nějak jedno, pane Vladimíre? Rajčata pak budou růst jinak? |  | Broskve 2023, 6.4.2023 Saturn má už přes 15 let pan Přasličák a lokalita, v které jí pěstuje, je opravdu okrajová. Tak ať se jí u vás daří. |  | Meruňky 2023, 6.4.2023 jsem rád, že konečně jsou opět mezi novými příspěvky zařazené i ty, které obsahují fotografie. Od 22.4. zařazované nebyly a tak se o nich čtenář ani nedozvěděl. Příspěvky s fotkami jsou nyní zařazeny všechny i zpětně k tomuto datu. |  | Rajčata 2023, 5.4.2023 Já o žádném zákulisí nevím. ale jinak s vámi v podstatě mohu souhlasit. ale samozřejmě bych byl rád, kdyby ta diskuze byla i o tom, že se tazatelům smysluplně poradí. A aby proběhla v poklidu a nějaké vzájemné úctě. Jenomže na základě tazatelova... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2023, 5.4.2023 Škoda, já ano. A je mi z toho smutno. A určitě nejsem sám. Ale to byste si musel, pane Bred_iku přečíst celou diskuzi. A nejen tuhle. A vždycky to začne nějaký nepřihlášený. Walter |  | Rajčata 2023, 5.4.2023 no a já jsem na váš příspěvek, pane Bred_iku neodpovídal. Takže kvůli mně tu končit nemusíte. Kromě toho jsem tu nikoho nenazval trollem nebo hejtrem. Ale určitě tu v téhle diskuzi někdo hejtoval. |  | Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 5.4.2023 musíte si pročíst, prosím, diskuzi pořádně a ne jen poslední dva příspěvky, právě proto, že nejsem sám, jsem to tu v pondělí psal. Ale žádná oslnivá oprava to tedy není. Walter |  | Rajčata 2023, 5.4.2023 pane Bred_iku, já jsem odpovídal na příspěvek od 63.17. To je taky vaše adresa? |  | Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 5.4.2023 Děkuji a to samé přeji i já vám. Mimochodem, abych se dostal k tématu vlákna, přeci jen jsem letos přikoupil, a to Lunu a Barby, obojí na M9 s úmyslem pěstovat, stejně jako ostatní stromky, štíhlé vřeteno. Nyní už mám tedy z novějších Admirál,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|