Příspěvky uživatele - 168.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozkvétání broskvoní, 14.4.2023
jinak dokud člověk nevidí na vlastní oči, neuvěří. U mě v ČB mi rozkvetly broskvoně už před 3 týdny a v úterý jsem byl na náchodsku, přitom lokalita byla o 100 metrů níže a tam broskvoně ještě nerozkvetly. Walter
Mohu již přenést do skleníku?, 14.4.2023
Pane Bred-iku, já už tu diskuzi nestačím sledovat, jak je dlouhá a nestačím se divit. Ale upoutala mě zvýrazněná část vašeho příspěvku. Aniž bych tedy pročítal celou diskuzi a přečetl si tu vaší zvýrazněnou část, není mi jasné, co z ní považujete za... celý příspěvek >
Rozkvétání broskvoní, 14.4.2023
Joo, máte, pane Petře, nádherné obrázky květů broskvoní se včelkami. Letos se vám obzvláště povedly. No, ještě že jste mě upozornil, jinak jsem je přehlédl. To je ten problém současného nastavení vkládání příspěvků, že se nové příspěvky s fotkami... celý příspěvek >
Rozkvétání broskvoní, 13.4.2023 Obsahuje fotku
foto.W.
Rozkvétání broskvoní, 13.4.2023
to je těžké, pane Petře, tady u mě ve městě už broskvoně odkvétají a pro včely už nejsou atraktivní. Ale mám ještě měsíc staré fotky se včelami na meruňkách. Tahle je obzvlášť pěkná. Walter
Mohu již přenést do skleníku?, 13.4.2023
o tom, kdo je zlý člověk, kdo chce škodit a dehonestovat jiné názory, nazývat ostatní lháři a podobně, o tom nechť si udělá názor každý čtenář diskuzí osobně.
tahle diskuze asi bude ještě hodně dlouhá. Docela mi to připomíná diskuzi na téma základy skleníku, která tu proběhla před lety a v níž jsem byl označený za blázna, kterému se jednou skleník rozpadne, když ho mám postavený jen na svisle položených... celý příspěvek >
pro diskutéra pod číslem 42.104: prosím, pokud píšete něco mně a chcete mě oslovit, pište pane Waltře. Jiný způsob oslovení je nezdvořilý.
42.104: tak proč reagujete? Proč neustále tvrdíte, že ostatní lžou, škodí? Vyprdněte se tady na tu diskuzi a jděte trolovat jinam. Mě je zas líto vás, musíte mít opravdu těžký život, když se z něj nedokážete radovat.
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 13.4.2023
tak já jsem měl dojem, že už máte všechno v zemi. Tak proto, to nebyla žádná výtka. Stejně, už dlouho jsem velmi rané nedával tak pozdě. No aspoň že budou mít brambory od počátku dost vláhy, to není špatné. Walter
pane Mičurine, souhlasím s vámi ve všem. Ale diskutovat s někým, kdo chce jen trolit, nemá bohužel smysl. 
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 13.4.2023
tak už sázíte brambory, samozřejmě kromě pana 214.246?
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 13.4.2023 Obsahuje fotku
včera jsem zasadil další část brambor Monika na záhon. Walter
Mohu již přenést do skleníku?, 9.4.2023
je to tak, ale s Polabím se srovnávat nemohu ani já. Na druhé straně půlka dubna bude už za týden a -5° už nebude ani u vás. W.
Mohu již přenést do skleníku?, 9.4.2023
květák jsem pikýroval do nevytápěného skleníku už 14. března, před dvěma dny jsem sazenice vysadil na venkovní záhon. Ve skleníku už ho nepěstuji, protože mu nevyhovují vysoké teploty a nestačí mu pak narůst kompaktní růžice. Walter
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika