|
Příspěvky uživatele - 168.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mohu již přenést do skleníku?, 17.4.2023 Děkuji, to je velmi dobrý příspěvek od odborníka. |  | Mohu již přenést do skleníku?, 14.4.2023 43.47 a něco konkrétního k tématu byste neměl? Já už skleník mám z poloviny obsazený. |  |
|  | Mohu již přenést do skleníku?, 14.4.2023 taky si myslím, že fyziku ze základky už jsem si zopakoval.. Spíš by mě zajímalo, jak dopadnou ve skleníku semena salátovek, cuket a hokaido, které jsem do něj vysel před týdnem a od té doby jen jeden den v něm bylo trochu teplo. Ale to uvidím sám,... celý příspěvek > |  | Mohu již přenést do skleníku?, 14.4.2023 já tedy mám dojem, že už by bylo vhodné obrátit list a začít se věnovat jinému tématu, co myslíte, vážení přátelé? |  | Mohu již přenést do skleníku?, 14.4.2023 42.104, proč se pořád tak blbě ptáte? |  | Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 14.4.2023 s tím, že čas šíleně letí a život rychle utíká, mohu jen souhlasit. W. |  | Rozkvétání broskvoní, 14.4.2023 jinak foťák mám oproti loňsku lepší |  | Rozkvétání broskvoní, 14.4.2023 tak opravdu nevím, proč to nemůže fungovat, jako dříve. Zkusil jsem na to upozornit majitele a odpověděl mi, že se podnětem bude zabývat. Ale kdy to bude a jestli se to vrátí do starých kolejí, to nevím. Pravda je, že mě samozřejmě nebaví umísťovat... celý příspěvek > |  | Rozkvétání broskvoní, 14.4.2023  včelka. W. |  | Rozkvétání broskvoní, 14.4.2023 pane SPCH, děkuji, pochvala od vás potěší. Přidám ještě pár foteček ze stejných okamžiků. Walter |  |
|  | Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 14.4.2023 no je to jen host. Píše jen, že je mu přes 80, takže úctyhodný věk, ale zrovna v tom jeho příspěvku je tolik pomluv, že jen zírám. Asi zamindrákovaný člověk. A přitom by stačilo, kdyby si zvolil nick a začal by přispívat s nějakou minulostí a my... celý příspěvek > |  | Mohu již přenést do skleníku?, 14.4.2023 jinak když nesvítí slunce, tak je i skleník prdlajz platný. Jako třeba dnes teď v pravé poledne v ČB +4,5°, zataženo, déšť a nechutný severák. V Brně sice totéž, ale teplota 7,9°. Jóó to se to pěstuje a přitom někde říkají, že v Budějovicích prý by... celý příspěvek > |  | Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 14.4.2023 Asi jste mu pěkně protáhl faldy. No já už mám zákaz dělat nový stromky, ale ukecal jsem paní, že budu dělat příští jaro sloupcový jabloně. Walter |  | Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 14.4.2023 máte pravdu, kadete Bieglere. Taky si říkám, že musím být padlý na hlavu, když v lednu koupím pytlík semen kedlubnů, koncem února ho vyseju a budu doufat, že do konce května něco sklidím. A teď mi do toho moje paní přinese z krámu velkou šťavnatou... celý příspěvek > |  | Mohu již přenést do skleníku?, 14.4.2023 no a o tom to je, ta diskuze. Takže děkuji za názor a vysvětlení. Walter |  |
 |
|
|
|